Spoločnosť Honor predstavila v Londýne okrem telefónu Honor 7 aj koncept nositeľných zariadení. Sú to inteligentné náramky, ktoré na sebe neobsahujú žiadne mechanické tlačidlo, všetko sa ovláda cez dotykový displej.

Zatiaľ existujú v bielej a čiernej farbe, pripravuje sa aj vyhotovenie v štýle khaki. Tieto náramky prídu na európsky trh do konca tohto roka a budú mimoriadne dostupné – stanovená cena je 79 Eur. Hodinky pritom prinášajú bežné funkcie – počítajú kroky, vyhodnocujú spánok, sprostredkujú notifikácie a pod. Ich krytie je IP67, na batériu vydržia 3 dni a majú štýlový unisex dizajn.

Honor síce predstavil parametre aj cenu a nepozná ich meno, pracovným označením je Pure.

HonorPure-5

Finálne meno vyberú fanúšikovia tejto značky, príslušná kampaň začne na sociálnych sieťach čoskoro. Výherca dostane zadarmo každý produkt, ktorý predstaví značka Honor najbližších 5 rokov a poletí na oslavu krstu hodiniek spolu s ich menom do Číny. Stačí teda vybrať len jedno správne slovo, ktoré sa k hodinkám najviac hodí.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.