Aplikácia AUTODOC vám pomôže nakupovať ešte mobilnejšie a pohodlnejšie bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Máte prístup k rovnakému katalógu súčiastok ako na webovej stránke a využívate aj niektoré ďalšie a dokonca exkluzívne výhody. Predstavíme vám, aké sú jej možnosti a čo by ste ešte o nej mali vedieť!

Čo môžem v aplikácii vyhľadávať?

Pomocou aplikácie AUTODOC môžete jednoducho vyhľadať ten správny produkt v celom katalógu spoločnosti. Prispieva k tomu jasné a prehľadné rozhranie a tiež presný systém vyhľadávania, ktorý umožňuje nájsť tovar podľa názvu, ale aj pomocou kódu produktu. Veľký počet jednotlivých dielov a kompatibilných značiek automobilov európskych, amerických a ázijských výrobcov zaručuje, že nájdete vhodnú súčiastku pre svoj model. Rozsiahle kategórie produktov vám zasa pomôžu zúžiť vyhľadávanie alebo, ak máte chuť, vám umožnia prezrieť si online obchod a inšpirovať sa inými ponukami. Keď nájdete autodiel, ktorý sa vám páči, no s objednávkou chcete ešte počkať, môžete si ho jednoducho pridať do zoznamu prianí.

Ako funguje platba?

Aplikácia AUTODOC vám ponúka 15 spôsobov platby. Okrem toho máte po prvej platbe možnosť pohodlne zaplatiť jedným kliknutím, takže nemusíte zakaždým zadávať svoje osobné údaje. Po zaplatení môžete kedykoľvek skontrolovať stav doručenia zásielky vo svojom zákazníckom účte, aby ste vedeli, kedy ju môžete očakávať. Na tejto stránke sa dozviete rovnako o zmenách stavu objednávky, napríklad ak zásielka dorazí skôr, než sa predpokladalo. Pre lepší prehľad nájdete v aplikácii aj svoju osobnú históriu objednávok, kde si môžete podrobne prezrieť všetky svoje predchádzajúce nákupy. To je užitočné aj v prípade, že si chcete určitý produkt objednať opäť, pretože ho nemusíte znova hľadať.

 Čo ešte aplikácia ponúka?

Vďaka aplikácii AUTODOC máte prístup aj k celej technickej podpore, ktorá vám odpovie na všetky otázky týkajúce sa autodielov, objednávok alebo iných technických záležitostí. Od pondelka do piatku sú vám k dispozícii od 8:00 do 18:00 hodín, aby vám nákup čo najviac spríjemnili a zjednodušili. Okrem toho vám odborníci na autá vždy radi pomôžu, ak potrebujete podporu. Poradia vám, keď máte otázky ohľadne určitej súčiastky, chcete získať druhý názor na niečo alebo jednoducho chcete dostať tipy, ako skrášliť alebo zdokonaliť svoje vozidlo.

Keď chcete byť vždy v obraze, môžete sa cez aplikáciu AUTODOC prihlásiť aj na odber noviniek, ktoré vás budú informovať o sezónnych ponukách, súťažiach a špeciálnych akciách, z ktorých niektoré môžete využiť len v aplikácii. Môžu to byť napríklad mimoriadne zľavy alebo všeobecne cenovo výhodnejšie autodiely. Lebo nakupovať cez ňu je vždy lacnejšie ako cez webovú stránku.

Zdroj: AUTODOC

Nechajte nám správu