Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenský importér značky CUPRA v spolupráci s dlhoročným partnerom CAMEA CAR s.r.o. otvoril prvú CUPRA Garáž na Slovensku. Ide o prvý exkluzívny showroom CUPRA Garáž – nový koncept na Slovensku, ktorý sa nachádza v druhom najväčšom meste – v Košiciach.

Značka CUPRA práve v tomto roku oslavuje 5 rokov od svojho založenia. Počas tohto obdobia sa najmladšej európskej automobilovej značke naozaj darí, čomu nasvedčuje predajnosť a najmä popularita modelov značky medzi zákazníkmi. Špecifický dizajn nie je charakteristický len pri jednotlivých modeloch značky, ale aj pri samotnom showroome, ktorý musí spĺňať vysoké štandardy a perfekcionizmus. Prvý showroom CUPRA Garáž na Slovensku je súčasťou ambicióznych plánov značky, ktorá plánuje v najbližšom roku vytvoriť sieť takýchto konceptov po celom Slovensku.

„Máme naozaj veľkú radosť, že prvú CUPRA Garáž máme už aj na Slovensku. Našou víziou je ponúknuť zákazníkom prémiovosť a exkluzivitu v jedinečnom koncepte akým je CUPRA Garáž “ hovorí Matej Macháček, riaditeľ značky CUPRA pre Slovenskú republiku. „Veľká vďaka patrí najmä nášmu partnerovi CAMEA Car a.s., ktorý ako prvý zrealizoval takýto netradičný koncept showroomu, ktorý je na slovenskom trhu jedinečný. CUPRA Garáž ukázuje naživo, že takýto showroom má zmysel a zákazník dokáže citíť sofistikovanosť našej značky. Som si istý, že takýchto CUPRA Garáží bude postupne pribúdať nakoľko, našim plánom je vytvoriť unikátnu predajnú siet na minimálne 10 miestach po celom Slovensku. Zároveň podobne bude pribúdať aj počet modelov značky, lebo už v roku 2024 k existujúcim piatim modelom CUPRA pribudnú ďalšie tri úplne nové, zaujímavé je že okrem elektrických to bude aj nové vačšie SUV so spaľovacím motorom ako je dnešný bestseller CUPRA Formentor. Cieľom značky totiž je, ponúkať to čo zákazníci chcú a teda vozidlá s benzínovým, plug-in hybridným a plne elektrickým, ale aj dnes už netradične dieslovým pohonom”. 

Showroom CUPRA Garáž v Košiciach je navrhnutý tak, aby stelesňoval identitu a koncepciu značky CUPRA a ukázal jej hodnoty ako unikátnosť, sofistikovanosť a športové výkony. Všetkým zákaznkom ponúka k nahliadnutiu jedinečné prostredie a smer ktorým sa značka CUPRA chce uberať. V týchto ekxluzívnych priestoroch môžu zákazníci vidieť okrem najnovších modelov značky aj prvky životného štýlu tzv. CUPRA Lifestyle, ktorý odlišuje značku CUPRA a snaží sa o vybudovanie skupiny fanúšikov tzv. CUPRA TRIBE.

„Sme jednoznačne presvedčení, že si značka CUPRA nájde svojich zákazníkov medzi tými ktorí sa chcú odlíšiť od väčšiny nielen výrazným dizajnom, kvalitou ale aj službami zastrešenými značkou CUPRA Premium Care. Značka CUPRA je sofistikovaná, dynamická a využíva najmodernejšie technológie. Okrem toho pôsobí odvážne a svojím jedinečným dizajnom priťahuje zákazníkov ktorí sa chcú odlíšiť. Práve táto emócia je pre našu značku najdôležitejšia. Špecifický dizajn nevidíme len na modeloch značky, ale aj samotnom showroome. Tieto emócie vás pohltia len čo vstúpite do CUPRA Garáže“  dodáva Matej Macháček.

Značky: