Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S benefitom Voyo štart môžu DIGI zákazníci v cene televízneho balíka sledovať päť titulov každých 30 dní.

NOVÝ BENEFIT VOYO ŠTART

DIGI SLOVAKIA v spolupráci s Voyo prináša svojim zákazníkom nový benefit – Voyo štart. Prístup k službe získajú všetci klienti DIGI SLOVAKIA, či už majú satelitnú alebo káblovú televíziu. S Voyo štart zákazníci získajú možnosť sledovať päť videí z vybraného obsahu Voyo a to každých 30 dní. Navyše, prvých 14 dní od aktivácie môžu sledovať neobmedzený počet videí z vybranej ponuky a zoznámiť sa tak so službou Voyo.

„Teší nás, že DIGI SLOVAKIA v spolupráci s Voyo spustili novú službu Voyo štart, ktorá ponúka atraktívny obsah s množstvom lokálnej a zahraničnej produkcie. Navyše, DIGI zákazníci získajú tento benefit, ktorý obohatí našu širokú programovú ponuku, v pôvodnej cene za televízne služby,“ uvádza Michal Mažár, riaditeľ pre marketing a predaj spoločnosti DIGI SLOVAKIA.

Voyo ponúka atraktívny obsah, ktorý zahŕňa knižnicu s množstvom filmov a seriálov, obľúbené relácie, legendárne česko-slovenské komédie a rozprávky. Ako bonus je obsah dostupný bez reklám a mnohé tituly aj  skôr ako televízna premiéra.  

Digi VoyoZdroj: DIGI

Zákazníci DIGI SLOVAKIA môžu kedykoľvek prejsť na Voyo plná verzia a získať tak prístup k prémiovému Voyo obsahu, športu ako aj živému TV vysielaniu.

„Máme radosť, že môžeme ponúknuť službu Voyo štart ďalšej skupine ľudí. Vďaka novému benefitu budú môcť zákazníci DIGI vyskúšať mnohé z výhod, ktoré poskytuje Voyo svojim predplatiteľom. Veríme, že čo najviac z nich budeme môcť privítať v našej stále sa rozrastajúcej rodine spokojných používateľov plnej verzie Voyo,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Voyo je v DIGI k dispozícii od 29. novembra 2022 a na jeho aktiváciu je potrebné sa zaregistrovať na www.digislovakia.sk/voyo. Aktivácia je veľmi jednoduchá a zákazníci ju zvládnu do pár minút.

Značky: