Moustche je francúzska značka, ktorá vyrába kvalitné elektrobicykle a my sme si model Moustache Samedi 27 Trial 4 požičali na test v predajni eBajk.sk.

Moustache Samedi 27 Trial 4 spolieha na nemeckú technológiu Bosh. Elektropohon tak zaisťuje výkonný motor Bosch Performance CX, ktorý je ladený na športovú jazdu v teréne. Elektronika motora umožňuje maximálny krútiaci moment až 75 Nm. Využíva techniku “Direct Flow”, ktorá zaručuje silnú podporu aj v nižších úrovniach kadencie. To oceníte pri rozjazde do kopca. Batéria je Bosch Li-ION PowerPack 500 a displej Bosch Purion.

Ide o celoodpružený elektrobicykel na každodenné jazdenie v horskom teréne. Tlmiče je možné nastaviť tak pre športovú jazdu ako aj pre relaxačný pohyb. Batéria je čiastočne zapuzdrená do rámu bicykla. Bicykel pôsobí celkovo elegantne, pritom je to konštrukčne pevný bicykel určený aj do ostrých zákrut. Zdvih tlmiča vpredu je 140 mm, kolesá majú priemer 27,5 palca. Komfort pri jazde umožňuje aj teleskopická sedlovka.

Charakteristiku tlmiča si môžete nastaviť podľa potreby jazdy na elektrobicykli.  Elektromotor podporuje 4 úrovne podpory, má  aj funkciu tlačenia bicykla do kopca. Displej zobrazuje  stav batérie, hodiny a informácie určené pre servis. Elektrobicykel je dodávaný s nabíjačkou BOSCH 4A. Čas nabitia 500 Wh batérie je 3,5 hodiny do plnej kapacity.

Cena bicykla je 3599 eur, čo považujeme za adekvátnu sumu za bicykel tejto kvality.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu