Telefón Samsung Galaxy S7 sa veľmi dobre predáva a je oň veľký záujem. Práve preto pripravujeme súťaž o tento telefón. Presné pravidlá prinesieme čoskoro, bude si treba tipnúť aký objem dát sa bude spracovávať pri príprave videí, ktoré sa budú natáčať už od zajtra.

Budú to zábavné videá, ktoré ukazujú krásy Slovenska a budú sa postupne natáčať v okolí Trenčína, Senice, na Donovaloch, Chopku, Liptovskej Mare, v Poprade, na Štrbskom plese, v Spišskej Novej Vsi, Prešove, Domaši a v jaskyni Domica.

Len za piatok sa pritom nahralo 300 GB dát, pritom sa nenatáčalo úplne naplno. Na tvorbu videí je určená nasledovná technika: kamera Red Epic X, fotoaparáty Sony aS7, Canon EOS 5Ds, stabilizátor DJI Ronin, viaceré objektívy Canon, strih bude v Adobe Premiere s využitím AfterEffect a DaVinci. Pri natáčaní sa bude používať aj dron DJ Phantom 4.

MagioPlaz-2

Ako sme spomínali, presné súťažné podmienky zverejníme čoskoro vrátane mailovej adresy na zasielanie odpovedí. Pozrite si prvé fotky realizované na Magio pláži, ktoré ilustrujú ako asi budú vyzerať pripravované videá a asi aké rekvizity budú pri nich použité.

MagioPlaz-3

Fotografie s týmto BMW i8 si budete môcť urobiť aj vy a pokiaľ ich umiestnite na Instagram s #nicniejenemozne, budete sa môcť zúčastniť súťaže o ďalšie Samsung smartfóny. Aj o tejto súťaži vás budeme bližšie informovať.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu