Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Neprehliadnuteľné, neodolateľné, nekonvenčné: vďaka výraznému vzhľadu a jedinečnému dizajnovému jazyku sa prvý model BMW XM (kombinovaná spotreba paliva: 1,6 – 1,5 l/100 km v cykle WLTP; kombinovaná spotreba elektrickej energie: 30,1 – 28,9 kWh/100 km v cykle WLTP; kombinované emisie CO2: 36 – 33 g/km v cykle WLTP; údaje pre cyklus NEDC: – *) stáva výnimočným zjavom na cestách tohto sveta. Prvý elektrifikovaný vysokovýkonný automobil od divízie BMW M GmbH fascinuje nielen extrovertným vzhľadom, ale aj inovatívnym pohonom M HYBRID s výkonom 480 kW (653 k).

Ďalšie možnosti na vyjadrenie nezameniteľného charakteru modelu BMW XM a osobného štýlu jeho majiteľa otvára ponuka špeciálnych lakov z ponuky BMW Individual, ktoré si záujemcovia môžu objednať už od začiatku apríla 2023.

V americkom závode spoločnosti BMW Group v Spartanburgu sa teraz výrazne zvyšuje flexibilita procesu lakovania. To znamená, že špeciálne laky z ponuky BMW Individual budú v budúcnosti dostupné aj pre plug-in hybridný model. Nové farby karosérie, vrátane odtieňov zelená BMW Individual Urban Green, zeleno-modrá metalíza BMW Individual Petrol Mica, zelená metalíza BMW Individual Anglesey Green a fialová metalíza BMW Individual Sepia, umocňujú extravagantnú charizmu modelu BMW XM s mimoriadne individuálnym nádychom.

Špeciálne laky BMW Individual, ktoré sú exkluzívne a zároveň aj expresívne, zdôrazňujú dizajnový jazyk exteriéru modelu BMW XM, ktorý sa vyznačuje veľkorysými plochami, dynamicky plynúcimi líniami a ostrými hranami. Všetky špeciálne laky z ponuky BMW Individual sa aplikujú pomocou samostatného výrobného procesu so zvýšeným podielom ručnej práce. Obzvlášť precízna povrchová úprava a starostlivé dokončovacie práce zaručujú, že nové laky sa vyznačujú pôsobivou farebnou hĺbkou a mimoriadnym leskom.

Značky: