Doplnené 7. 12. 2020: Tmavý režim je k dispozícii už aj pre Android aplikáciu. Pokiaľ vám ho Facebook neponúka, skúste si zaktualizovať aplikáciu z obchodu Google Play, resp. z oficiálneho webu na najnovšiu verziu 298.

Facebook začiatkom novembra 2020 oficiálne oznámil, že začal sprístupňovať tmavý režim pre svoju iOS aplikáciu. Sociálna sieť sa vtedy vyjadrila, že nová funkcia je dostupná v rámci verejného testovania pre všetkých používateľov zariadení so systémom iOS.

Faktom však je, že Facebook pre iOS nám novú funkciu neponúkal a to až do začiatku decembra. V priebehu posledných dní sa tmavý režim sprístupnil viacerým členom redakcie na viacerých iOS zariadeniach. Dá sa teda predpokladať, že tmavý režim oficiálne prišiel na Slovensko.

Tmavý režim je od 7. decembra 2020 dostupný aj v Android aplikáciiAk si ho chcete aktivovať, je potrebné mať nainštalovanú najnovšiu verziu aplikácie Facebook. Následne ťuknite na ikonu s troma čiarkami v pravom hornom rohu, ťuknite na Nastavenia a súkromie a k dispozícii by ste mali mať nové nastavenie Tmavý režim.

Ako ste na tom vy? Máte k dispozícii tmavý režim pre Android a iOS? Dajte nám vedieť v komentároch.

Facebook pre iOS: Tmavý režim prišiel na Slovensko. Screenshoty si môžete zväčšiť a pozrieť v plnej kvalite kliknutím na ne. Na treťom screenshote vidíte položku Tmavý režim v ponuke nastavení

Zdroj: vlastné

Prečítajte si aj:

Facebook začal sprístupňovať tmavý režim pre iOS: Takto si ho aktivujete

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit