Charge 3 SE od americkej spoločnosti Fitbit, je vylepšenou verziou Charge 3.

Oproti štandardnej verzii náramku (v predaji od polovice októbra) sa Special Edition vyznačuje podporou NFC, použitím prémiových materiálov a dvojicou nových atraktívnych farebných spracovaní. V balení tiež nájdete aj druhý vymeniteľný remienok.

Odporúčaná maloobchodná cena športového náramku Fitbit Charge 3 Special Edition je 169 eur. K dostaniu je v dvoch farebných variantoch: kontrastnej bielo-čiernej a štýlovej fialovo-zlatej. Klasická verzia Fitbit Charge 3 je k dispozícii za 153 eur.

Obe varianty športových náramkov Fitbit Charge 3 prinášajú odolný dizajn vhodný pre plávanie, dotykový displej, viac ako 15 módov pre cvičenie, smart funkcie, aplikácie pre počasie, stopky a časovač, až 7 dní výdrž na jedno nabitie a najpokročilejšie technológie snímačov a algoritmov spoločnosti Fitbit.

Fitbit v týchto dňoch pre majiteľov náramkov Fitbit Charge 3 a Fitbit Charge 3 SE takisto uvoľňuje významnú aktualizáciu systému. Medzi hlavné novinky patrí možnosť rýchlych odpovedí na SMS a WhatsApp správy priamo z dotykového displeja náramku. Používatelia majú tiež možnosť na displeji prijať alebo odmietnuť prichádzajúci hovor. Mobilná aplikácia bola rozšírená o zaznamenanie hmotnosti a každodenné sledovanie úrovne hydratácie organizmu.

Zdroj: FitBit

Prečítajte si aj:

Fitbit Charge 3 oficiálne: Inteligentný náramok s plnou výbavou a rozumnou cenou

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.