Naznačuje to reklama na pripravované hodinky Fitbit Versa 2.

Fitbit pred necelými dvoma rokmi predstavil svoje inteligentné hodinky Fitbit Ionic. Boli to prvé inteligentné hodinky s operačným systémom FitbitOS, ktorý okrem monitorovania aktivity priniesol aj prehrávanie hudby či NFC platby.

FitbitOS v dobe svojho uvedenia na trh podporoval služby Deezer a Pandora. Používatelia však dlhodobo žiadali výrobcu, aby do FitbitOS zakomponoval aj službu Spotify. Fitbit tieto žiadosti ignoroval.

Najnovšie video na pripravované hodinky Fitbit Versa 2 však naznačuje, že situácia sa zmení. Vo videu môžete vidieť aplikáciu Spotify v hodinkách a na pridanie hudobnej služby upozorňuje aj záverečný obrázok, ktorý sme použili aj v tomto článku.

Predpokladáme, že aplikáciu Spotify dostanú aj existujúce zariadenia s operačným systémom FitbitOS. Oficiálne potvrdené to bude počas najbližších dní, hodinky Fitbit Versa 2 pravdepodobne uvidíme na výstave IFA.

Pozrite si krátku reklamu na hodinky Fitbit Versa 2

Zdroj: youtube

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky Fitbit Versa 2 na nových fotkách: Prinesú tieto vylepšenia

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit