Ak sa nič nezmení, novinka bude predstavená na veľtrhu IFA 2018 v Berlíne na konci mesiaca.

Fitbit Charge 3 je očakávaný nástupca druhej generácie tohto náramku, ktorá bola tiež predstavená v Berlíne, na výstave IFA 2016. Novinka teda prichádza po dvoch rokoch a na jej existenciu upozornili najmä uniknuté fotografie, ktoré kolujú internetom.

O Fitbit Charge 3 sa toho zatiaľ vie iba málo. Dizajn si pozrite na priložených fotkách, dočkal sa drobných zmien. Displej by mal byť dotykový, resp. by mal podporovať základné pohybové gestá – naznačuje to aj chýbajúce mechanické tlačidlo, ktoré bolo v Charge 2 na boku.

Náramok bude merať tep a sledovať aktivitu. Mohol by v sebe obsahovať aj SpO2 senzor, ktorý nájdete aj v aktuálnych generácii inteligentných hodiniek Fitbit Versa a Ionic. Otázkou ostáva, či ponúkne zabudované GPS alebo bude tento údaj získavať z pripojeného smartfónu. Charge 3 tiež umožní vymieňať náramok, k dispozícii by malo byť viacero rôznych modelov.

Zdroj: nieuwemobiel.nl

Prečítajte si aj:

Recenzia Fitbit Versa: Trefa do čierneho

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit