Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V dnešnej dobe nenahraditeľný spoločník nielen pre všetkých profesionálnych športovcov, ale aj pre tých, ktorí chcú mať prehľad nielen o spálených kalóriách, ale napríklad o svojom zdravotnom stave.

Reč je o šikovných hodinkách alebo odľahčenej variante v podobe fitness náramku. Ten je oproti fitness hodinkám ľahší a navrhnutý tak, aby neprekážal pri akejkoľvek športovej aktivite. Nedávno uvedený fitness náramok HONOR Band 6, prichádza práve teraz s novým updatom a ešte viac vylepšenou výbavou. Najnovšie si môžete napr. monitorovať mieru okysličenia krvi po celý deň. Fitness náramok vás tiež upozorní, pokiaľ by bola hladina príliš nízka. Po aktualizácii má HONOR Band 6 rozšírenú ponuku športov, pri ktorých vám pomôže s nameraním presných hodnôt. Vyberiete si až z 95 rôznych indoorových aj outdoorových aktivít.

Monitoring okysličenia krvi (SpO2) po celý deň

Pokiaľ sa pohybujete vo vysokých nadmorských výškach, je pre vás sledovanie okysličenia krvi extrémne dôležité. Rapídny úbytok kyslíka v krvi môže byť ale kritický pre každého z nás, odhalí problémy s dýchaním alebo celkové rýchle zhoršenie zdravotného stavu. Po novom update vám fitness náramok HONOR Band 6 pomôže strážiť hladinu kyslíka po celý deň. Navyše, ak by sa hodnoty razantne znížili, hneď vás upozornia.

Sledujte dôležité hodnoty pri akomkoľvek športe

Chcete mať prehľad nielen o spálených kalóriách, počte krokov ale ďalších hodnotách pri akejkoľvek športovej aktivite? HONOR Band 6 rozširuje komplexnú ponuku športov, ktoré vie namerať, až na 95 indoor aj outdoorových aktivít, z ktorých si určite vyberie každý.

Značky: