Tieto informácie prichádzajú z Francúzka.

Používatelia tohto fitness náramku začali vo Francúzsku dostávať aktualizáciu s označením R370XXU0ASG1, ktorá má 20,72 MB. Pre Galaxy Fit prináša táto verzia vylepšenia algoritmu a stabilitu nabíjania batérie. Zmena tiež prináša tlačidlo na meranie tepovej frekvencie v miniaplikácii srdcovej frekvencie.

Napríklad prvá aktualizácia pre Galaxy Fit e bola vydaná už v máji. Malá aktualizácia mala za cieľ zlepšiť životnosť batérie nastavením jasu obrazovky. Pred niekoľkými dňami dostal náramok Galaxy Fit e aj svoju druhú aktualizáciu so zlepšením stability. 

Pokiaľ používate tento šikovný fitness tracker – Galaxy Fit, otvorte aplikáciu Wereable vo svojom telefóne a skontrolujte, či vám už aplikácia pre náramok neprišla.

Aktualizácia je plánovaná, takže plošné zavedenie by malo byť iba otázkou pár dní.

Samsung Galaxy Fit & Fit e sú teraz dostupné na všetkých významných trhoch. Z týchto dvoch náramkov je práve Galaxy Fit ten drahší, pretože obsahuje oproti modelu „e“ pokročilé fitness funkcie. Väčšia 120 mAh batéria a NFC sú hlavné výhody náramku Galaxy Fit oproti Galaxy Fit e. Tento fitness tracker má plnofarebný AMOLED displej s rozlíšením 0,95-palca a je dostupný v čiernej a striebornej farbe. 

 Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Fitness náramok Samsung Galaxy Fit e je v predaji na Slovensku. Príjemne prekvapí cenou

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.