Na oficiálne uvedenie by sme si mali počkať o niečo dlhšie.

Kórejská spoločnosť sa síce zúčastní blížiacej sa výstavy MWC v Barcelone, ale jej prezentácia bude prebiehať virtuálne. Počas prvého dňa, 28. júna, spoločnosť usporiada hlavnú časť svojho programu Galaxy Experience, ktorý odhalí najnovší ekosystém Galaxy, nové vlastnosti hodiniek a mobilné zabezpečenie. Je potešujúce, že Samsung prichádza s oficiálnymi správami o Galaxy Watch4 s WearOS tak skoro.

Podľa oficiálneho popisu spoločnosť Samsung „pretvára inteligentné hodinky a vytvára nové príležitosti pre vývojárov aj spotrebiteľov“. Posilňuje tiež bezpečnosť a postavenie ľudí v ekosystéme pripojených zariadení, služieb a poskytuje používateľom „výber, slobodu a možnosti“.

V skutočnosti očakávame, že sa viac dozvieme o prínosoch prechodu z operačného systému Tizen na rozšírenejší systém nositeľných zariadení Wear OS. Dúfame pritom, že nám kórejský výrobca umožní nahliadnuť na hodinky Galaxy Watch4 a Galaxy Watch Active4, aj keď pravdepodobne budú oficiálne  predstavené až popri smartfónoch Galaxy Z.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Garmin Venu 2 a 2S: Tieto inteligentné hodinky by som si kúpil (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.