Často hráte na počítači dlho do noci a klikanie myši dráždi spolubývajúcich? Myš Genesis Xenon 220 má pre vás riešenie. Táto myš je vybavená tichým spínačmi hlavných tlačidiel, ktoré znižujú hluk na minimum, čím nerušia iných členov domu, či kancelárie. Kvalitné spracovanie a ergonomický tvar poskytujú precízne zamierenie a pohodlie pri dlhohodinovom používaní.

Dynamická zmena DPI

Myš Genesis Xenon 220 je vybavená optickým snímačom s maximálnym rozlíšením 6400 DPI s dynamickou zmenou citlivosti v 6 úrovniach, ktorú umožňuje tlačidlo umiestnené pod scrolovacím kolieskom. Každá úroveň DPI obsahuje určitú farbu podsvietenia, vďaka čomu užívateľ vie aká úroveň je aktivovaná. Myš obsahuje vysoko-kvalitné teflónové klzáky, ktoré zvyšujú presnosť pohybov myši a umožňujú rýchlejšiu reakciu a plynulosť pohybov na rôznych typoch povrchov i podložkách.

RGB podsvietenie

Herný vzhľad Xenon 220 podkresľuje RGB podsvietenie s efektom PRISMO, ktorá svoji šarmom očarí nejedného zabijaka.  Podsvietenie je možné ľubovoľne nastavovať a meniť pomocou tlačidla umiestneného na zadnej strane myši, alebo pomocou priloženého softvéru.

Prispôsobenie myši

Každý hráč, bez ohľadu na úroveň zručností potrebuje občas pomôcť. Pomocou intuitívneho softvéru užívateľ môže zaznamenávať makrá, aby neskôr uvoľnil jediným kliknutím palebnú smršť na nič netušiaceho protivníka. 7 programovateľných tlačidiel myši umožňuje pripisovať ľubovoľné funkcie pre jednotlivé hry. Vďaka vstavanej pamäte si myš zapamätá všetky nastavenia, aj po pripojení k inému počítaču.

Myš Genesis Xenon 220 je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov. Doporučená koncová cena vrátane DPH je 19 EUR.

Vlastnosti:

  • Tiché spínače tlačidiel
  • Tlačidlo zmeny DPI v 6 úrovniach
  • Ergonomický tvar
  • Kvalitné spracovanie
  • RGB podsvietenie s efektom PRISMO
  • Vstavaná pamäť
  • Pokročilý softvér
  • 7 programovateľných tlačidiel
  • Vysoko-kvalitné teflónovej klzáky
  • Tlačidlo pre zmenu režimu podsvietenia

Špecifikácia

Počet tlačidiel: 7
Počet programovateľných tlačidiel: 7
Snímač: Optický
Rozlíšenie: 500 – 6 400 DPI
Maximálna rýchlosť spracovania dát: 4 000 FPS
Maximálne zrýchlenie: 12 G
Rýchlosť: 32 ips
Konektor: USB 2.0
Dĺžka kábla: 180 cm
Komunikácia: Káblová
Podporované operačné systémy: Windows XP/Vista/7/8/10, Linux, Android
Ďalšie funkcie: Plug & Play
Šírka: 77 mm
Výška: 40 mm
Dĺžka: 127 mm
Hmotnosť myši (bez kábla): 99 g
Software: Áno

www: https://genesis-zone.com/product/xenon-220

Značky: