Sieť GreenWay sa posunula o ďalší krok bližšie k svojmu cieľu stať sa najväčšou sieťou nabíjacích staníc v regióne strednej Európy pre elektromobily. V rámci jednotnej siete GreenWay sa tak od dnes môžete aj v Poľsku nabíjať za rovnaké ceny ako na Slovensku a to bez roamingových poplatkov.

Na bezproblémové využívanie služieb GreenWay a prístup do novej klientskej zóny je potrebné, aby si aktualizovali svoju registráciu. GreenWay odporúča, aby ste tak spravili ešte pred najbližším nabíjaním prostredníctvom osobného web linku, ktorý firma svojim zákazníkom zaslala.

Odkedy v decembri 2016 GreenWay spustila prvú nabíjačku v Poľsku, prešla táto sieť kus cesty. Dnes ich v Poľsku prevádzkuje celkovo 51. Zároveň rozširuje sieť aj na Slovensku, kde za posledný mesiac otvorili 5 nových rýchlonabíjačiek a tým zvýšili ich počet na 27.

Každú novú nabíjačku môžu zákazníci využívať prvý mesiac zadarmo. Počas tohto obdobia uvíta sieť vašu spätnú väzbu, ktorú využije pri ďalšej prevádzke nabíjačky v tejto novej lokalite.

Viac o sieti GreenWay

GreenWay uvedie nový produkt Energia: Nabíjanie bude vyjadrené v kWh

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu