Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pre Greenway rovnako ako aj pre obchodných partnerov a klientov firmy. Služby, ktoré Greenway poskytuje sú od pohybu priamo závislé.

Hoci služby Greenway sú a musia byť neustále dostupné a nabíjacie stanice sú opustenejšie. Ako prvých zasiahlo #zostandoma hotely a reštaurácie. Turisti ostali doma, obedné menu a večere pri sviečkach sa z jedného dňa na druhý presunuli do domácností.

Nabíjacie stanice, ktoré mali slúžiť zákazníkom ostali opustené. Hotely a reštaurácie sa snažia zachrániť svoje podnikanie. Preto sa v Greenway rozhodli hneď od začiatku pomôcť neúčtovaním mesačných poplatkov za servis staníc. Pohyb v celej krajine sa začal meniť z chaosu do ticha.

#zostandoma nabralo na obrátkach a veľká časť obyvateľov prestala používať obvyklé trasy pre pohyb. Ceníme si čas s rodinou, možnosť Home Office, OČR, PN, ale ekonomický dopad z krajiny sa prenáša na každú rodinu. Klienti Greenway nemôžu naplno využiť výhody zvýhodnených paušálov Energia Max a Plus a predsa ostávajú s Greenway. Preto Greenway verným zákazníkom, ktorí mali zvýhodnené programy aktivované už pred 1. aprílom 2020 nebude v apríli účtovať mesačný paušál.

Pre GreenWay je súčasné obdobie rovnako náročné a tiež museli urobiť ťažké opatrenia, aby sme mohli udržať firmu v pohybe.

Značky: