Žiadne prekvapenie nás už nečaká.

Samsung o pár dní oficiálne predstaví inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 3 a môžeme povedať, že o nich už všetko vieme. Nedávno sa na internete objavilo unboxing video, ktoré ich zobrazuje z každého uhla. A teraz sa na webe objavili fotografie, ktoré prezrádzajú kľúčové funkcie a všetky technické špecifikácie.

Fotografie zdieľal na sociálnej sieti Twitter samotný Evan Blass, ktorý je dlhodobo známy tým, že zverejňuje informácie skôr, ako ich výrobca oznámi. Z nich vyplýva, že Galaxy Watch 3 budú dostupné vo farbách bronzová a strieborná pre 41 mm veľkosť a v čiernej a striebornej farbe pre 45 mm veľkosť.

Priložené obrázky tiež prezrádzajú rozmery hodiniek, kapacitu batérie a výbavu senzorov. Hodinky v tomto smere neprekvapia, opäť sa potvrdzuje už dlhšie známy fakt, že budú kombinovať to najlepšie z Galaxy Watch a Galaxy Watch Active2. Samsung takisto sľubuje kompatibilitu so systémom Android aj iOS, lepšie monitorovanie spánku a stresu a koučing a analýzu výkonu po behu.

Samsung Galaxy Watch3 špecifikácie. Zdroj: Evan Blass/Twitter

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 3 sa objavili v unboxing videu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit