Štandardná edícia hodiniek bola pritom predstavená iba prednedávnom.

Aj napriek tomu sa spoločnosť rozhodla predstaviť novú limitovanú edíciu a dodať hodinkám „novú šťavu„. V spolupráci s viacerými umelcami, Honor prišiel s radom jedinečných pestrých vzorov. Dizajn MagicWatch 2 Limited Edition je tvorený farebnými detailmi nielen na samotných hodinkách, ale aj na remienkoch, ktoré umocňujú odvážne farebné prevedenie.

Najnovšia kolekcia bola predstavená 21. januára v Londýne. Jednotlivé modely s jedinečným štýlom sú inšpirované svetom fotografov, sochárov, grafikov a ilustrátorov. Pod vonkajšou premenou sa nachádzajú známe MagicWatch 2, ktoré boli na trh uvedené v novembri 2019. Najnovšia snaha spoločnosti Honor je odlíšenie sa od materskej spoločnosti Huawei.

V aplikácii Huawei Health je momentálne k dispozícii obmedzený počet ciferníkov, ktoré je možné do hodiniek nahrať. Od februára 2020 bude už k dispozícii na stiahnutie 85 jedinečných dizajnov. Návrhy boli pritom vybrané z viac ako 1 400 príspevkov, ktoré boli súčasťou súťaže Honor Global Watch Face Design.

Hoci pestré vzory sú rozhodne zaujímavé, MagicWatch 2 Limited Edition majú rovnaké funkcie ako štandardná varianta. Hodinky tak ponúkajú až dva týždne fungovania na jedno nabitie, čo môžeme vidieť aj pri modeli Huawei Watch GT 2, ktorý je navrhnutý na rovnakej platforme. Podrobnosti o cenách a dostupnosti nie sú momentálne známe.

Zdroj: GizmoChina

Prečítajte si aj:

Huawei Watch GT 2: Ešte krajšie a s viac funkciami (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.