Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

sHOPINgujte pohodlne a bezpečne s novým HOPIN STORE

Druhá vlna pandémie naplno udrela a ľudí odrezala od okolitého sveta. Počas tejto náročnej situácie sa HOPIN rozhodol pomôcť ľuďom s nákupmi drogérie a potravín a spustil svoj inovovaný e-shop HOPIN STORE. Zákazníci v ňom nájdu všetok obľúbený tovar, ktorý si môžu nechať doručiť až predo dvere. HOPIN aj týmto spôsobom pomáha lokálnym značkám a producentom, a rovnako aj zákazníkom, ktorí môžu vďaka HOPIN STORE bezpečne nakúpiť online.

Kým prvá vlna pandémie koronavírusu bola ukážkou vytrvalosti, druhá vlna je najmä o tolerancii a ohľaduplnosti k druhým. Množstvo ľudí zostalo či už povinne alebo dobrovoľne v karanténe, v ktorej majú len obmedzené možnosti ako si zabezpečiť svoje každodenné fungovanie. V tejto zložitej situácii sa HOPIN rozhodol vyjsť v ústrety všetkým, ktorých zasiahla pandémia, no aj tým, ktorí z najrôznejších dôvodov preferujú nákupy z pohodlia domova bez návštevy preplnených nákupných centier. HOPIN predstavil nový e-shop HOPIN STORE, ktorý priamo nadväzuje na svojho predchodcu HOPIN SHOP.

Nie je tomu tak dávno, čo HOPIN prišiel s vlastným riešením e-shopu, vďaka ktorému si zákazníci mohli on-line nakúpiť v rôznych obchodoch a HOPIN im zabezpečil dopravu. Pozitívny ohlas zákazníkov na službu utvrdil HOPIN v tom, že túto oblasť chce aj naďalej rozvíjať, čoho dôkazom je aj HOPIN STORE. “Počas uvoľnenia opatrení sme pracovali na vylepšeniach našich produktov a výsledkom je, že dnes máme vonku niekoľko nových inovácií. Jednou z nich je aj vylepšená nákupná platforma HOPIN STORE, ktorá obzvlášť v dnešnej dobe ponúka zákazníkom mnoho benefitov a možnosť bezpečného nákupu online. HOPIN STORE takto dnes pomáha aj ťažko skúšaným lokálnym značkám a producentom. V prípade, že by niekto potreboval pomôcť a chcel sa pridať do HOPIN STORE stačí nás kontaktovať,” uviedol Martin Baran, konateľ spoločnosti HOPIN.

HOPIN STORE je platforma, ktorá združuje viaceré značky, lokálnych predajcov a prevádzky, ktoré prostredníctvom zdieľaného e-shopu ponúkajú svoj tovar. Zastúpené sú potraviny, ovocie, zelenina, drogéria, pekárenské výrobky či ochranné pomôcky. HOPIN prostredníctvom svojho vylepšeného e-shopu poskytol priestor najmä lokálnym značkám a predajcom, ktorých sa zavedené celoplošné opatrenia dotýkajú najviac. „Vytvorili sme unikátny priestor, v ktorom prepájame zákazníkov s lokálnymi značkami a obchodníkmi. HOPIN STORE sme sa navyše rozhodli rozšíriť do všetkých častí Bratislavy a čoskoro môže byť služba dostupná aj v ďalších mestách,“ doplnil Martin Baran.

Všetky služby a dôležité informácie nájdete na www.hopinstore.sk

 

Značky: