Je síce doba online, používatelia však stále chcú aj kamenné predajne. Práve tam sa definitívne rozhodnú na nákup svojho produktu. Spoločnosť HP a E LINKX tak otvorili v Prahe prvú kamennú predajňu v strednej Európe. Boli sme pritom.

Predajňa HP časť Notebooky
Predajňa HP časť Notebooky

Predajňa sa nachádza veľmi blízko obchodného centra Arkády Pankrác v Prahe, ľahko sa sem dostanete metrom linkou C. Rozprestiera sa na ploche plochu okolo 200 m2.

Produkt si pozriete a tiež sa poradíte

Tento showroom poskytuje možnosť priamo si vyskúšať produkty HP ale tiež pohodlne a zadarmo si vyzdvihnúť produkty zakúpené online na e-shope HPmarket.cz. Špecialitou je plne vybavený herný kútik.

Predajňa HP časť herná kútik

Showroom a obchod spoločnosti HP v Prahe prevádzkuje spoločnosť E LINKX a jej cieľom je informovať a vzdelávať používateľov. Budú sa tu organizovať najrôznejšie akcie, ako napríklad predstavenie nových produktov alebo výukové kurzy.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
HP Market a ponuka tlačiarní

Aj vybraná ponuka HP tlačiarní a multifunkcií

Ponúkaný sortiment zahŕňa tiež tlačiarne a spotrebný materiál, špeciálne zostavy, štandardné stolné počítače a notebooky na každodenné použitie. Cieľom je zaujať čo najväčší počet zákazníkov.

Predajňa HP časť Notebooky
Predajňa HP časť Notebooky

Radi by sme sa zamerali na služby poskytované zákazníkom, budovanie pevného vzťahu so zákazníkom a posilnenie lojality k značke HP. Ako jednu z najväčších výhod by som vyzdvihla okamžitú podporu poskytovanú klientovi,“ povedala nám pri rozhovore Erika Lindauerová, generálna riaditeľka HP pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko. „Pozývame návštevníkov, aby fotili, natáčali videá a stali sa súčasťou zákazníckej cesty spoločnosti HP.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Ponuka príslušenstva

Vyskúšajte si aj virtuálnu realitu

Okrem HP produktov pre bežné využitie si môžete prezrieť a na vlastnej koži vyskúšať aj technológie, ktoré tak ľahko neuvidíte. Napríklad virtuálnu realitu, špeciálne zostavy a profesionálne zariadenia. Nájdete tu herné počítače, notebooky a ďalšie špecifické zariadenia pre rôzne skupiny ako sú dizajnéri, architekti a inžinieri. Obsluha pomôže s výberom a vytvorením najlepšej zostavy.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Nájdete tu aj herné počítače za výhodnú cenu

Kamenná predajňa je tak príkladom efektívneho prepojenia on-line a off-line sveta. Moderný nákupný zážitok, ktorý integruje a kombinuje osobný prístup pre on-line zákazníkov a zároveň pridanú hodnotu pre off-line zákazníkov napomáha budovaniu dobrého vzťahu so zákazníkom a posilnenie lojality.

Zdroje: vlastné, HP

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.