Čoskoro spoznáme model Zepp Z.

Už začiatkom roka spoločnosť Huami uviedla pod značkou Zepp nové inteligentné hodinky. Prvým krokom boli modely radu Zepp E, ktoré majú kruhový a štvorcový dizajn. Spoločnosť sa však už koncom tohto mesiaca chystá predstaviť nový produktový rad. Séria Zepp Z bude predstavená 17. novembra, pričom už teraz sa začínajú objavovať prvé náznaky toho, že sa tak má skutočne stať.

Nové inteligentné hodinky budú mať klasický dizajn s okrúhlym kovovým telom a koženým remienkom. Na boku hodiniek je možné vidieť tri tlačidlá, čo je oproti modelu Zepp E celkom potešujúce, pretože ten obsahuje iba jedno nízkoprofilové tlačidlo. Nateraz nie je známe, či sa v ponuke novej série objaví aj obdĺžniková verzia. Viac sa dozvieme už o dva týždne. Predstavenie sa bude pravdepodobne vysielať naživo na oficiálnom YouTube kanáli Zepp.

Aplikácia Zepp, predtým známa ako Amazfit, je niekoľko mesiacov oficiálna aplikácia pre zariadenia značiek Zepp a Amazfit. Vďaka vylepšenému používateľskému zážitku a viac funkcií monitorovania zdravia sa aplikácia Zepp zmenila na pokročilú digitálnu platformu.

Huami Amazfit Zepp

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 2 Pro: Dizajn a hardvér dotiahli takmer do dokonalosti (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.