Fanúšikovia netrpezlivo očakávajú niekoľko nových produktov značky.

Medzi najočakávanejšie zariadenia môžeme jednoznačne zaradiť nové hodinky Amazfit GTR a Amazfit GTS. Najnovšie spoločnosť zverejnila upútavku, ktorá na príchod týchto produktov upozorňuje.

huami amazfit novinky 2020

Zdroj: GizChina

Ukážka bola zverejnená na čínskej sociálnej sieti a prezrádza, že spoločnosť sa chystá už túto jeseň odhaliť niekoľko svojich noviniek.

Keďže jeseň sa začína v septembri, už budúci mesiac môžeme spoznať niekoľko naozaj zaujímavých modelov inteligentných hodiniek spoločnosti Huami. Celkovo môžeme mesiac september označiť ako „plodný„, pretože očakávame príchod aj niekoľkých ďalších zaujímavých produktov, vrátane možného predstavenia nových iPhonov, ktoré by sme mohli spoznať už 10. septembra.

Amazfit T-Rex

Amazfit T-Rex, Zdroj: Amazfit

Celkom nové modely Amazfit GTR 2 a Amazfit GTS 2 by mali prísť s Amoled displejmi rovnako ako ich predchodcovia. Zdroje však uvádzajú, že GTS 2 budú mať tentokrát kruhový ciferník namiesto štvorcového. Ďalšími funkciami, ktoré sa očakávajú v 2. generácii GTS 2, sú NFC, Alexa Voice Assistant a nová funkcia s názvom Smart Crown. 

Spomedzi nových produktov spoločnosť predstaví aj svoju prvú inteligentnú váhu, ktorá už získala Bluetooth certifikáciu. V neposlednom rade sa dozvedáme, že spoločnosť pripravuje aj inteligentné hodinky Amazfit Neo. O tomto produkte zatiaľ nemáme žiadne informácie, teda okrem krycieho názvu, ktorým je „Tokio“.

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Recenzia Amazfit T-Rex: Ponúkajú atraktívny pomer výbava/cena (VIDEO TOUCHIT)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.