Huawei pokračuje v budovaní svojho obchodu s aplikáciami.

Slovenské zastúpenie Huawei informovalo, že v obchode AppGallery pribudla banková aplikácie Poštovej banky.

Tá prináša aktuálny prehľad o financiách na bežnom či sporiacom účte a umožňuje tiež skontrolovať zostatok úveru či hypotéky. Nechýba v nej elektronický výpis z účtu, možnosť inteligentnej úhrady bez zdĺhavého prepisovania IBAN čísel či online čet priamo v aplikácii.

Poštová banka bola jednou z posledných slovenských bánk, ktorým chýbala aplikácia v Huawei AppGallery. Aktuálne chýbajú už iba mBank a 365.bank. 365.bank by mala podľa našich informácií pribudnúť v priebehu roka 2021.

mBank bude podľa vyjadrení samotnej banky v AppGallery dostupná pre všetky Huawei telefóny do konca roka. Uvidíme, či sa toto vyjadrenie týka všetkých krajín, kde mBank pôsobí a či všetky aplikácie pribudnú naraz alebo budú pribúdať postupne, ako tomu bolo aj v prípade regionálnych verzií ostatných bánk. Aktuálne je mBank v AppGallery k dispozícii vo verzii pre Huawei telefóny s Google službami.

ČSOB, OTP, VÚB Banka, Tatra Banka a Slovenská sporiteľňa už v AppGallery svoje aplikácie majú.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei AppGallery: Tieto slovenské a bankové aplikácie v ňom nájdete (DOPLNENÉ k 5. 8.)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit