Aktualizáciu na verziu 2.0.0.179 aktuálne distribuuje používateľom na celom svete.

Huawei Watch 3 sú najnovšie inteligentné hodinky od Huawei. Zaujmú prémiovým spracovaním a takisto aj operačným systémom HarmonyOS, ktorý si rozumie so všetkými telefónmi, avšak najväčší potenciál ponúka so zariadeniami značky Huawei.

Detaily o hodinkách Watch 3 si môžete prečítať v našej podrobnej recenzii, v ktorej sme sa nevyhli kritike. Systém HarmonyOS v hodinkách totiž obsahoval niekoľko detských nedostatkov, s ktorými by sme nečakali, že sa v roku 2021 stretneme v prípade prémiového produktu.

Každopádne, Huawei vypočul našu kritiku a viaceré nedostatky opravil. Aktuálne distribuuje aktualizáciu na verziu 179, ktorá okrem iného umožňuje nastaviť si časový rozvrh pre režim Nerušiť, prináša viaceré softvérové ciferníky pre režim dlhej výdrže batérie a optimalizuje aj aplikáciu Počasie, ktorá počas nášho testovania nedokázala určiť našu lokalitu a nezobrazovala tak informácie o počasí.

Rovnako pribudla podpora kopírovania mp3 súborov z Android smartfónu do hodiniek cez aplikáciu Huawei Zdravie. Súčasťou novej verzie je tiež podpora pre vytvorenie vlastných video-ciferníkov, nové pohybové gesto na stlmenie prichádzajúceho hovoru či odkazy na Wi-Fi a režim dlhej výdrže, ktoré pribudli v paneli s rýchlym nastavením.

Zoznam noviniek verzie 179 nespomína lokalizáciu do slovenčiny, ktorá by mala takisto pribudnúť v blízkej budúcnosti. Hodinky si zaktualizujeme v redakcii a o prípadných ďalších novinkách vás budeme informovať.

Zdroj: Huawei Central

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit