Ide o neoficiálny návrh dizajnu.

Huawei by mal na jar 2021 predstaviť svoju vlajkovú loď radu P50 a to znamená jediné – na internete sa začínajú objavovať prvé špekulácie a rendery, ktoré naznačujú, čo telefón ponúkne.

Používateľ @galvestz zverejnil na sociálnej sieti Twitter neoficiálny návrh konštrukcie telefónu. Ten je založený na nedávnych informáciách o novom patente spoločnosti Huawei. Čínsky výrobca si nechal patentovať dizajn zadného fotoaparátu s okrúhlym tvarom. Fotoaparát s takýmto dizajnom vystupuje takmer z bočnej hrany.

@galvestz tento patent pretavil do neoficiálneho renderu a ponúka prvý pohľad na to, ako by mohol telefón Huawei P50 Pro vyzerať. Obrázok však treba brať s rezervou, nemusí ani zďaleka pripomínať reálny produkt.

V prípade telefónov radu P50 sa v posledných dňoch objavili informácie, ktoré tvrdia, že by mali ponúknuť procesor Kirin 9000, OLED displej od LG/Samsungu a novú technológiu tekutých šošoviek, vďaka ktorým bude fotoaparát v telefóne schopný zaostriť v priebehu milisekundy.

Huawei P50 Pro, neoficiálny render

Huawei P50 Pro, neoficiálny render. Zdroj: @galvestz / Twitter

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Huawei Mate 40 Pro: Fotoaparát a vylepšená videokamera do vrecka (RECENZIA a VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit