Je to športová verzia hodiniek Watch GT 2.

Huawei pred troma mesiacmi oficiálne predstavil hodinky Watch GT 2e. Ide o športovú verziu hodiniek Watch GT 2, ktorá ponúka prakticky totožnú hardvérovú výbavu a odlišuje sa najmä športovým dizajnom – telo je z nehrdzavejúcej ocele, remienok je priamo integrovaný do konštrukcie.

Podobne ako Watch GT 2, aj GT 2e ponúka výdrž až 2 týždne, 1,39-palcový AMOLED displej, odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM a zabudovaný GPS senzor. Hodinky ponúkajú funkciu inteligentného trénera pri behaní a takisto majú úložisko na hudbu.

Huawei Watch GT 2e dostali aj nové funkcie, ako je monitorovanie okysličenia krvi, automatické rozpoznanie aktivity či nové typy cvičení, ktoré si môže zadefinovať používateľ. Hodinky tiež ponúkajú funkciu vzdialenej spúšte fotoaparátu v telefóne. Väčšinu spomenutých funkcií je už dostupná vo forme aktualizácie a to aj pre štandardnú verziu hodiniek Watch GT 2.

Huawei Watch GT 2e sú na Slovensku v predaji vo farbách Graphite Black (čierna) a Mint Green (zelená). V ponuke NAY ich nájdete už teraz, ďalší maloobchodní predajcovia zaradia novinku do ponuky postupne v priebehu júla. Odporúčaná cena je 179 eur.

Ak teda zvažujete, či si kúpiť Watch GT 2e alebo štandardné Watch GT 2, rozhodujte sa na základe ceny, preferencie dizajnu a funkcie telefonovania cez hodinky, ktorú GT 2 ponúka, avšak športovejšie GT 2e nie.

Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e. Zdroj: Huawei

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei Watch GT 2: Ešte krajšie a s viac funkciami (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit