Spoločnosť Huawei predstavila ďalšieho zástupcu smart náramkov TalkBand.

Tie kombinujú okrem klasických funkcií nositeľnej smart elektroniky aj funkcie Bluetooth headsetov. Slúchadlo pre hovory je vložené do náramku a v prípade potreby sa dá z neho vybrať.

TalkBand B5 má 1.13-palcový AMOLED displej s 2.5D ochranným sklom. Náramok je vybavený aj vstavaným snímačom srdcovej frekvencie. Huawei TalkBand B5 dostal 512 KB pamäte RAM a 16 MB Flash priestoru. Úložisko využijete prevažne na ukladanie presne definovaných aplikácií. Batéria s kapacitou 108 mAh dokáže poháňať náramok 3 dni bez nutnosti nabíjania.

Náramok s certifikáciou IP57 je dostatočne chránený pred dažďom, potom či prachom. Na plávanie náramok už nie je vhodný a nedoporučujeme ho na tento účel využívať.

Je kompatibilný so všetkými smartfónmi so systémom Android 4.4 a novšími. Môže dokonca pracovať aj so systémom iOS od 9.x. Podporované sú funkcie – TruSleep, ktorá monitoruje spánok a ponúka osobné odporúčania, TruRelax analyzuje srdcovú frekvenciu a TruSeen sleduje to, čo sa deje s pulzom 24 hodín denne a dokáže rozpoznávať aj rôzne aktivity.

Niektoré funkcie fungujú len so zariadeniami s nadstavbou EMUI (Huawei a Honor). Huawei predstavil TalkBand B5 s tromi rôznymi typmi remienkov v piatich farbách. Náramok je dostupný na predobjednávky do 19. júla. Do predaja príde po 20. júli.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Testovali sme fitness náramok Huawei TalkBand B3

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.