Doplnené: Huawei Watch Fit sú v predaji od 29. 9. 2020 u operátora Orange a maloobchodných predajcov. Na výber je zo štyroch farebných verzií – zelená, oranžová, ružová a čierna. Odporúčaná cena je 119 eur.

Ponúkajú moderný dizajn a nízku hmotnosť.

Huawei začal na Slovensku predávať inteligentné hodinky Watch Fit, ktoré možno najlepšie definovať ako mierne prerastený fitness náramok. Tieto hodinky sú kompaktné a majú hmotnosť iba 34 gramov.

Hodinky Watch Fit predstavujú ideálne riešenie, ak vám prekáža malý displej náramkov, avšak nechcete si kupovať veľké inteligentné hodinky. Ponúkajú 1,64-palcový AMOLED displej s rozlíšením 456 × 280 pixelov, odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM a tradičnú výbavu senzorov – senzor tepu, akcelerometer, senzor osvetlenia, barometer a potešia aj GPS senzorom.

Huawei Watch Fit

Watch Fit monitorujú 96 športov, z toho 11 profesionálne s podrobnými štatistikami a ponúkajú výdrž na úrovni 10 dní. Zaujmú aj meraním stresu či okysličenia krvi a štatistikami o záťaži pri cvičení, vrátane hodnoty VO2 max. Hodinky ponúkajú aj funkciu fitness trénera, ktorý vám na displeji zobrazí animácie, ako máte cvičiť.

Huawei Watch Fit majú vzhľadom na svoje kompaktné telo množstvo pokročilých funkcií, ktoré sú zamerané na rekreačných a aktívnejších športovcov. V predaji sú v Orangei a u maloobchodných predajcov za 119 eur. Ich recenziu pripravujeme.

Huawei Watch Fit

Prečítajte si aj:

Huawei Watch GT 2 Pro oficiálne: Prémiové spracovanie, presnejší senzor tepu a viac športov

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit