Ide o športovú verziu hodiniek Watch GT 2.

Huawei okrem vlajkových lodí radu P40 predstavil aj (staro)nové inteligentné hodinky Watch GT 2e. Tie môžeme definovať ako športovú verziu hodiniek Watch GT 2, ktoré boli predstavené na jeseň minulého roka.

Watch GT 2e majú podľa technických špecifikácií totožnú výbavu ako tradičné GT 2. Odlišujú sa dizajnom, ktorý pôsobí na prvý pohľad viac športovejšie. Telo je z nehrdzavejúcej ocele, remienok je priamo integrovaný do konštrukcie.

Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2e. Zdroj: Huawei

Podobne ako Watch GT 2, aj nová verzia GT 2e ponúka výdrž až 2 týždne, 1,39-palcový AMOLED displej, odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM a zabudovaný GPS senzor. Hodinky merajú VO2 max a ponúkajú funkciu inteligentného trénera pri behaní. Takisto majú úložisko na hudbu.

Huawei v rámci prezentácie nových hodiniek upozornil na nové funkcie, ako je monitorovanie okysličenia krvi, automatické rozpoznanie aktivity či nové typy cvičení, ktoré si môže zadefinovať používateľ. Hodinky tiež dostanú funkciu vzdialenej spúšte fotoaparátu v telefóne. Všetky tieto funkcie budú dostupné vo forme aktualizácie, takže predpokladáme, že ich dostane aj štandardná verzia hodiniek Watch GT 2.

Watch GT 2e budú v predaji za 199 eur. Dostupnosť na Slovensku zatiaľ nie je vylúčená, spoločnosť Huawei rokuje s maloobchodnými partnermi o ich zaradení do predaja.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei Watch GT 2: Ešte krajšie a s viac funkciami (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit