Nie sú to iba produkty, je to umenie.

Huawei neprestáva inovovať – hoci prináša možno trochu iné inovácie, ako by muži očakávali. Jeho najnovšie zariadenia sú totiž dôkazom toho, že smartfón, inteligentné hodinky či slúchadlá nemusia byť iba kusom chladnej techniky. V kombinácii s vhodne navrhnutým dizajnom môže ísť o šperk, ktorý vhodne dopĺňa ženskú krásu.

Dôraz na dizajn produktu je citeľný v prípade najnovších zariadení od Huawei, ktoré prišli na trh koncom roka 2021. Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 3 v menšej 42 mm verzii, ktoré sú určené primárne ženám, sú dostupné aj v prémiovej verzii s ružovo-zlatým remienkom a tieto hodinky patria k absolútnej špičke dizajnu medzi inteligentnými hodinkami.

Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick
Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick

Sofistikovaný dizajn aj motivácia k zdravšiemu životu

Remienok týchto hodiniek je vyrobený technológiu laserového zvárania. Všetky závity sú zvarené a vyleštené na okrajoch, takže celý remienok pôsobí hladko, plocho a môže sa pochváliť sofistikovanou textúrou. Milánsky remienok hodiniek zároveň využíva patentovaný duálny magnetický dizajn, ktorý umožňuje veľmi jednoducho prispôsobiť zopnutie remienka veľkosti zápästia.

Huawei Watch GT 3 sú nielen nádherné hodinky – a pravdepodobne ide o najkrajšie inteligentné hodinky, ktoré sú určené ženám, ale vynikajú aj niektorými funkciami. Ponúkajú celodňové monitorovanie zdravia a motivujú k zdravšiemu životu nielen budovaním zdravých návykov, ale aj bežeckým trénerom priamo v hodinkách, ktorý vám pomôže pri chudnutí a zlepšovaní kondície.

Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick
Huawei Watch GT 3 vo verzii s milánskym remienkom a pohodlným zapínaním

Slúchadlá s dizajnom rúžu

Dizajnovým skvostom sú aj slúchadlá FreeBuds Lipstick. Ich dizajn – slúchadiel samotných aj nabíjacím puzdrom, je inšpirovaný rúžom, čo je zrejmé hneď na prvý pohľad. FreeBuds Lipstick vďaka tomu okamžite pútajú pozornosť a vyniknú v konkurencii všetkých slúchadiel na trhu. Huawei dokazuje, že slúchadlá nemusia byť iba kus technológie, ale môžu byť aj módnym doplnkom. Posúďte sami na priložených slúchadlách.

Nejde však iba o prvotriedny a jedinečný dizajn. Slúchadlá ponúkajú kvalitné a rovnomerné podanie basov aj výšok pre optimálny zážitok z počúvania hudby či telefonovania. Vďaka výbornej ergonómii umožňujú pohodlné nosenie a to aj počas dlhodobého používania. FreeBuds Lipstick sú takisto spoľahlivým spoločníkom pri cvičení a behaní, nakoľko držia spoľahlivo v ušiach.

Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick
Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick

Ideálne sa dopĺňajú

Pridanou hodnotou, ktorá zďaleka nie je štandardom v segmente slúchadiel s kôstkovým dizajnom, je funkcia aktívneho odhlučnenia zvuku a to až do úrovne 25 dB. Vďaka tomu môžete stlmiť alebo vypnúť vaše okolie a naplno si užívať hudbu či iný obsah zo slúchadiel.

FreeBuds Lipstick sú ideálnym doplnkom (nielen) k hodinkám Huawei Watch GT 3. Môžete ich spárovať s hodinkami a vďaka tejto kombinácii si užívať hudbu pri cvičení aj bez nutnosti mať pri sebe telefón. Rovnako môžete počúvať inštrukcie od vášho bežeckého trénera, ktorý je zabudovaný v hodinkách. FreeBuds Lipstick majú výdrž na jedno nabitie až 4 hodiny. V kombinácii s nabíjacím puzdrom je výdrž až 22 hodín.

Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick
Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick

Technológie môžu byť šperkom

Snahu premeniť technológie na šperk je cítiť aj v prípade ďalších noviniek od Huawei. Nedávno predstavený smartfón Huawei nova 9 ponúka v prípade farebnej verzie Starry Blue jedinečné spracovanie zadnej strany. Chrbát je zo skla, avšak ide o špeciálne sklo, ktoré sa nešmýka a zároveň zobrazuje viacero odtieňov rôznych farieb. Vyzerá to naozaj skvelo.

Huawei však ide o krok ďalej a už čoskoro predstaví skladateľný telefón Huawei P50 Pocket, ktorý zmení definíciu toho, čo môžeme v segmente smartfónov považovať za „dizajnový skvost„. Dôkazom sú prvé fotografie, ktoré nájdete v tomto článku – posúďte sami.

Huawei Watch GT 3 a FreeBuds Lipstick
Huawei Watch GT 3, FreeBuds Lipstick a Huawei nova 9

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit