Elektrická mobilita je v centre záujmu automobilky Renault o trvalo udržateľnú mobilitu pre všetkých.

NOVÝ RENAULT CLIO E-TECH HYBRID

Clio E-TECH Hybrid ponúka až 80% času jazdy v meste na elektrický pohon, čo je až 40 % úspory paliva v porovnaní so spaľovacím motorom v mestskom cykle. Cena je od 18 100 €.

Renault Clio

Renault Clio

Je to prvé plne hybridné vozidlo Skupiny Renault a posilňuje najkomplexnejšiu ponuku motorov v tomto segmente. Nový Clio, ktoré je nesporným lídrom v predaji vo všetkých segmentoch v Európe. Teraz je toto auto prepracované, pričom si zachovalo svoju DNA. Vďaka modernizovanému a výraznejšiemu dizajnu exteriéru, špičkovému prevedeniu, všestrannosti a novým technológiám sa radí na vrchol svojej kategórie. Jeho výsledky v testoch Euro-NCAP 5 tiež potvrdili jeho pozíciu najbezpečnejšieho mestského automobilu na trhu.

Základné parametre Renault CLIO E-TECH Hybrid

Základné parametre Renault CLIO E-TECH Hybrid

Nový Clio E-TECH je tiež vybavený 100% elektrickým štartovaním a rekuperáciou energie počas spomalenia a brzdenia podobne ako u elektrického vozidla. V kombinácii s vysokou kapacitou nabíjania batérií a účinnosťou systému E-TECH, optimalizuje spotrebu paliva a jazdu v elektrickom režime. To znamená, že až 80 % času jazdy v meste je možné dosiahnuť v úplne elektrickom režime, čo predstavuje zníženie spotreby paliva až o 40 % v porovnaní so spaľovacím motorom v mestskom cykle. V kombinovanom cykle emituje Nový Clio E-TECH menej ako 100 gramov CO2 / km (hodnoty WLTP VLOW]).

Spracovanie energie v prípade Renault CLIO E-TECH Hybrid pri jazde

Spracovanie energie v prípade Renault CLIO E-TECH Hybrid pri jazde

Nový Clio E-TECH je k dispozícii vo verziách Zen, Intens, RS-line. Jeho cena začína od 18 100 €. S týmto novým motorom E-TECH ponúka Nový Clio konkurenčné celkové náklady na vlastníctvo v porovnaní s benzínovými motormi vybavenými automatickými prevodovkami, pričom využíva zníženú spotrebu hybridného vozidla, najmä v meste a na cestách.

Nový model Clio E-TECH preto ponúka všetky výhody modelu Clio, ktorý je teraz kombinovaný s citlivým a hospodárnym samonabíjacím hybridným motorom.

NOVÝ RENAULT CAPTUR E-TECH PLUG-IN

Plug-in Hybridný Captur E-TECH, prvý v segmente B, ponúka až 50 km 100% elektrickej jazdy v zmiešanom cykle a až 65 km elektrickej jazdy v meste. Má spotrebu paliva 1,5 l / 100 km a 32 g CO2 / km emitovaného v kombinovanom cykle WLTP. Dostupný od 28 000 €.

Nový Renault Captur, nesporný líder v predaji SUV v segmente B bol úplne prepracovaný pri zachovaní svojej DNA: nový, viac atletický dizajn, vysoko kvalitné povrchové úpravy, modularita, priestrannosť, konektivita a vedúce postavenie na trhu. Po piatich hviezdach získaných v testoch Euro-NCAP oznamuje Renault príchod E-TECH Plug-in motora, prvého plne hybridného automobilu Skupiny Renault, ktorý posilňuje najkomplexnejšiu ponuku motorov v segmente B.

Vďaka vývoju jedinečnej dobíjateľnej plne hybridnej hnacej sústavy technológia Plug-in E-TECH zaisťuje:

  • Systematické 100 % elektrické štartovanie
  • Radosť z jazdy za každých okolností, s vysoko citlivým elektrickým motorom a dostupným kumulatívnym výkonom 160 koní
  • Vynikajúcu palivovú účinnosť, vrátane inteligentnej multimódovej prevodovky, efektívneho rekuperatívneho brzdenia a vysokej kapacity nabíjania batérie.

Vďaka Novému Captur E-TECH je jazda na požiadanie elektrická. Dojazd je až 65 km (mestské WLTP), vďaka svojej 9,8 kWh, batérii 400 V.

Dve autá v jednom! Bez kompromisov je možné počas týždňa jazdiť 100% elektricky a cez víkend sa vydávať na dlhšie cesty. Tlačidlo na prístrojovej doske tiež umožňuje prepnúť na elektrickú energiu podľa želania vodiča a režim E-SAVE umožňuje zachovať dostatok nabitia batérie, ak je to potrebné na jazdu v 100% elektrickom režime na konci cesty. „B“ režim úplne novej prevodovky optimalizuje využitie energie a tým rozširuje elektrický rozsah.

Hlavné parametre Renault Captur E-TECH Hybrid

Hlavné parametre Renault Captur E-TECH Hybrid

V kombinovanom cykle spotrebuje Nový Captur E-TECH 1,5 l / 100 km a emituje 32 g CO2 / km v hodnotách WLTP VLOW [2] (na základe konečného schválenia). To umožňuje značné zníženie rozpočtu na pohonné hmoty, čo vedie ku konkurencieschopnejšiemu celkovému mesačnému rozpočtu ako pre ekvivalentné benzínové motory.

Cena Nového Renault Captur E-TECH Plug-in hybrid začína už od 28 000 €.

NOVÝ RENAULT MEGANE E-TECH PLUG IN

Plug-in hybridný Megane E-TECH, s výkonom až 160 k má dojazd 50 km na plne elektrický pohon pri 135 km/h rýchlosti v kombinovanom cykle. Má 100% štartov v elektrickom režime. Už od 27 290 €.

Renault Megane E-TECH

Renault Megane E-TECH

Od predstavenia tohto vozidla v roku 1995 sa predalo viac ako 7 miliónov kusov. V súčasnosti je Renault Megane sedanom mnohých tvárí, čo potvrdzuje aj Nový Megane, ktorý sa objavil s plug-in hybridnou technológiou E-TECH. Práve tá ponúka maximálnu univerzálnosť a príležitosť získať skúsenosti s jazdou na elektrinu a súčasne obmedziť emisie CO2 a spotrebu paliva, a to aj pri dlhých cestách.

Megane E-TECH Plug-in má výkon 160 k a využíva pri tom unikátnu technológiu spätného získavania energie. Ponúka tak jedinečný zážitok z jazdy. Bude k dispozícii od úrovne Zen a vyššie. Motor E-TECH Plug-in bude uvedený na trh aj pre Nový Megane Grandtour a o niečo neskôr aj pre verziu hatchback.

Hlavné parametre Renault Megane Estate E-TECH Hybrid

Hlavné parametre Renault Megane Estate E-TECH Hybrid

Motor E-TECH Plug-in má batériu s kapacitou 9,8 kWh (400 V), ktorá váži len 105 kg čo umožňuje Novému Megane dojazd v plne elektrickom režime 50 km pri rýchlosti až 135 km/h v kombinovanom cykle (WLTP) a 65 km pri jazde v meste (WLTP City). V kombinovanom cykle Nový Megane E-TECH Plug-In hybrid vypúšťa menej než 30 gramov CO2/km.

Nový Megane E-TECH Plug-in je tiež univerzálny. Každodenné jazdy zvládne s nulovou spotrebou paliva, ale zároveň vás dokáže bez problémov odviesť aj na predĺžený víkend či dovolenku. Bez ohľadu na stav nabitia batérie motoru, Nový Megane E-TECH Plug-in využíva výhody hybridného systému E-TECH – 100 % štartov v elektrickom režime a nižšia spotreba.

Vozidlo je vybavené novým multimediálnym displejom Renault EASY LINK s uhlopriečkou 9.3” a 10.2” digitálnym prístrojovým štítom. Ponúka tiež nastavenia Multi-Sense s troma jazdnými režimami

Nový Renault E-TECH Plug-in je k dispozícii v troch veziách Zen, Intens a R.S. line so zľavou už od 27 290 €.

Značky:

Nechajte nám správu