Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hyundai Motor Group, spoločnosti skupiny Hyundai Motor Company a Kia Corporation, spoločne oznámili obnovenie svojich dlhodobých partnerstiev s FIFA do roku 2030. Obnovenú dohodu vítajú aj dcérske spoločnosti skupiny Boston Dynamics a Supernal.

Obnovené partnerstvá budú zahŕňať širokú škálu prestížnych súťaží FIFA, medzi inými aj veľmi očakávaný FIFA svetový pohár žien 2023TM a FIFA svetový pohár 2026TM. Podpora FIFA zo strany Hyundai a Kia, s novým dôrazom na rast a rozvoj ženskej hry, trvá už viac ako dve desaťročia.

Na pripomenutie tejto príležitosti usporiadali FIFA a Hyundai Motor Group slávnostný podpis vo svojom sídle vo švajčiarskom Zürichu. Prezident FIFA Gianni Infantino podaním rúk s prezidentom Hyundai Motor Group Karlom Kimom, oficiálne uzavreli dohodu, ktorá symbolizuje spoločný záväzok partnerov urobiť futbal skutočne globálnym.

„Sme nadšení, že môžeme pokračovať v našich dlhoročných partnerstvách s Hyundai a Kia. V priebehu rokov dôsledne preukazovali svoj záväzok podporovať FIFA a ceníme si ich odhodlanie zlepšiť celkový zážitok z našich turnajov,“ povedal prezident FIFA Gianni Infantino. „Keď spolu vstupujeme do tejto novej éry sme nadšení z perspektív, ktoré nás čakajú pripojením Boston Dynamics a Supernal. Spoločne budeme pokračovať v práci na zjednotení sveta prostredníctvom futbalu.“

„V mene Hyundai Motor Group je nám cťou rozšíriť naše partnerstvo s FIFA, čím posilňujeme náš dlhodobý záväzok voči svetu futbalu,“ povedal Karl Kim, prezident Hyundai Motor Group. „Keď sa pustíme do tejto obnovenej spolupráce, tešíme sa na prezentáciu schopností našich riešení mobility a partnerských značiek v celosvetovom meradle. Spolu s FIFA sa snažíme inšpirovať a spájať fanúšikov na celom svete prostredníctvom sily futbalu.“

Ako oficiálni partneri FIFA v oblasti mobility budú Hyundai a Kia naďalej zohrávať kľúčovú úlohu pri zabezpečovaní plynulých a efektívnych dopravných operácií na globálnych podujatiach a súťažiach FIFA. S rozsiahlymi globálnymi distribučnými sieťami automobiliek budú poskytovať komplexné flotily vozidiel, ktoré budú spĺňať všetky prepravné požiadavky pre FIFA a umožnia bezproblémový pohyb tímov, funkcionárov a personálu.

K obnovenej dohode s FIFA sa pripoja najmä dcérske spoločnosti skupiny Boston Dynamics a Supernal, ktoré poskytnú inšpirujúce príležitosti pre budúce značky mobility, aby pred skutočne globálnym publikom ukázali svoje odborné znalosti, technológie a trvalo udržateľný prístup k inováciám. Boston Dynamics je primárnou pobočkou skupiny v oblasti robotiky a Supernal je jej pokročilou jednotkou leteckej mobility. Obe dcérske spoločnosti sú kľúčovými súčasťami transformácie skupiny na inteligentného a trvalo udržateľného poskytovateľa riešení mobility, ktorý je zameraný na rozvoj budúcich spôsobov mobility.

Značky: