Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Hyundai Motor sa na veľtrhu CES 2022 podelí o svoju budúcu víziu robotiky a metaverza pod hlavičkou hlavnej témy „Expanding Human Reach“, pričom bude stavať na myšlienke budúceho ekosystému mobility.

Predstaví tiež koncept mobility vecí (Mobility of Things = MoT), ktorý umožní autonómny pohyb tradične neživých predmetov pomocou robotickej technológie od Hyundai

Prezentácia bude tiež odrážať cieľ spoločnosti naplniť túžbu ľudstva po neobmedzenej slobode pohybu prostredníctvom robotov, ktorí spájajúcimi skutočný svet s metaverzom

Spoločnosť Hyundai Motor Company na tchnologickom veľtrhu CES 2022 v USA predstaví svoju budúcu víziu robotiky a metaverza v rámci nosnej témy „Expanding Human Reach“ (Rozširovanie ľudského dosahu/možností). Tlačová konferencia Hyundai sa uskutoční o polnoci zo 4. na 5. januára stredoeurópskeho času a bude vysielaná aj naživo prostredníctvom YouTube kanála spoločnosti:

https://www.youtube.com/user/HyundaiWorldwide.

Na jednom z najprestížnejších technologických veľtrhov na svete, CES 2022, bude Hyundai Motor informovať o tom, ako jeho aktivity v oblasti robotiky povedú k posunu paradigmy smerom k budúcej mobilite, ktorá prekročí rámec tradičných dopravných prostriedkov a naplní túžbu ľudstva po neobmedzenej slobode pohybu.

V rámci nosnej témy nazvanej „Expanding Human Reach“ sa Hyundai podelí o svoju víziu toho, ako robotika skompletizuje metaverzum tým, že prepojí virtuálny svet s realitou ako médium a nakoniec prípadne aj prekoná fyzické obmedzenia pohybu týkajúce sa času a priestoru.

Hyundai tiež predstaví svoju novú platformu robotických modulov PnD (Plug & Drive) v rámci novej koncepcie Mobility of Things, ktorej cieľom je poskytnúť mobilitu vo všetkom – od tradične neživých predmetov až po komunitné priestory.

Návštevníci podujatia CES 2022 budú môcť navštíviť výstavný stánok spoločnosti Hyundai, ktorý im ukáže, ako možno zlepšiť mobilitu v reálnom svete pomocou robotov, a ponúkne pohľad na budúcu robotickú spoločnosť, ktorá umožní presuny medzi virtuálnym a skutočným svetom.

Hyundai tiež vystaví svoju produktovú radu robotov, vrátane nedávno odhaleného Mobile Eccentric Droid (MobED), ako aj robotov Spot a Atlas od Boston Dynamics. Ukážky robotiky a tanečné programy budú prezentované aj vo výstavnom stánku Hyundai Motor v Las Vegas Convention Center, West Hall #5818, od 5. do 8. januára 2022.

Značky: