Prvé odhaľujúce zábery na úplne nový Hyundai KONA N ukazujú silný postoj a vysoko výkonné dizajnové prvky tohto nového člena rodiny N. Toto hot-SUV bude kombinovať radosť z jazdy modelu Hyundai N s komfortom a pohodlím SUV. Úplne nová KONA N spája moderný dizajn novej KONY s odvážnym a dynamickým podpisom divízie N.

Hyundai KONA N. Zdroj: Hyundai

Hyundai KONA N. Zdroj: Hyundai

Spoločnosť Hyundai Motor odhalila prvé zábery na úplne novú KONA N bez maskovania. V sérii ukážkových obrázkov si môžete vychutnať prvý pohľad na najnovšieho člena vysokovýkonného radu značky N. Úplne nová KONA N bude totiž najnovším prírastkom do rodiny značky Hyundai N a prvým modelom N s typom karosérie SUV.

Ako ukazujú prvé zábery, toto hot-SUV sa môže pochváliť športovým vzhľadom, ktorý ešte viac zdôrazňuje jeho široký a nízky postoj. Prvýkrát divízia Hyundai N a Hyundai Design Center spolupracovali na vývoji typu karosérie SUV a vytvorili produkt, ktorý prináša veľkú zábavu z jazdy. Úplne nová KONA N kombinuje moderný dizajn nového modelu KONA s odvážnym a dynamickým jazykom modelov spoločnosti N.

Pohľadu spredu dominujú veľké a športové otvory na nasávanie vzduchu. Nový svetelný podpis dodáva najnovšiemu vysokovýkonnému modelu Hyundai agresívny a mohutný vzhľad. Spodná maska ​​chladiča definuje charakter čelnej plochy nárazníka: tvar je inšpirovaný leteckým trupom a siaha po bočnú časť vozidla, čo zdôrazňuje jeho aerodynamickú účinnosť a rýchlosť. Vzhľad dotvára logo N na unikátnej hornej maske.

Hyundai KONA N. Zdroj: Hyundai

Hyundai KONA N. Zdroj: Hyundai

Vzadu sa vyníma veľký dvojkrídlový strešný spojler na zvýšenie prítlaku. Zahŕňa tiež tretie, trojuholníkové brzdové svetlo, ako je to zvykom u modelov N. Veľké tlmiče výfuku s dvojitým výfukom N vyjadrujú vysoko výkonného ducha modelu. Zadný nárazník s veľkým difúzorom zvyšuje priechod vzduchu. Športový vzhľad ďalej zvýrazňujú blatníky vo farbe karosérie, vďaka ktorým sa KONA N vizuálne viac „tlačí“ k zemi.

Úplne nová KONA N je vybavená pútavými prvkami vyhradenými pre modely N, ako sú exkluzívne zliatinové disky kolies a červené prvky, ktoré zdobia bočné prahy.

Hyundai KONA N. Zdroj: Hyundai

Hyundai KONA N. Zdroj: Hyundai

Úplne nová KONA N bude najnovším prírastkom do rodiny Hyundai N, vysoko výkonnej rady Hyundai inšpirovanej motoršportom. Rovnako rozšíri úspešnú rodinu SUV Hyundai v Európe.

Ďalšie informácie zverejníme čoskoro.

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Nechajte nám správu