Mierna zmena dizajnu a nový displej.

Inteligentné hodinky Fitbit Versa sme si v redakcii obľúbili. Sú kompaktné a pohodlné na nosenie a predstavujú skvelý spôsob, ako monitorovať každodennú aktivitu a tiež platiť bezkontaktne.

Fitbit teraz pripravuje ich nástupcu, čo určite nie je prekvapujúce vzhľadom k ich komerčnému úspechu. Hodinky Versa 2 majú podobný štvorcový dizajn a iba jedno hardvérové tlačidlo na ľavej strane. Zároveň by mali využívať OLED displej namiesto LCD displeja, ktorý bol použitý v prvej generácii.

Fotografie, ktoré zverejnil Evan Blass, tiež naznačujú, že Fitbit Versa 2 budú mať zabudovanú virtuálnu asistentku Alexa. Znamenalo by to, že do výbavy dostanú aj mikrofón a reproduktor – komponenty, ktoré prvá generácia hodiniek neponúka.

Zatiaľ nie je známe, kedy Fitbit uvedie hodinky Versa 2 na trh. Vzhľadom k prvým špekuláciám a fotografiám sa však dá predpokladať, že sa tak stane na jeseň tohto roka.

Zdroj: bgr

Prečítajte si aj:

Recenzia Fitbit Versa: Trefa do čierneho

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit