Súrodenec hodiniek Huawei Watch GT 2 je lacnejší o pár eur.

Honor začal na Slovensku predávať svoje najnovšie inteligentné hodinky Honor MagicWatch 2. Tie sú založené na rovnakom koncepte ako sesterské Huawei Watch GT 2 a počas ich testovania sme si z hľadiska funkcionality nevšimli prakticky žiadny rozdiel v porovnaní s hodinkami od Huawei.

Drobné rozdiely si všimnete pri pohľade na dizajn, avšak aj tie sú pomerne minimálne. Z praktického hľadiska tak môže byť rozdielom softvérová podpora, avšak pravidelnosť a frekvenciu aktualizácií pre Huawei Watch GT 2 a Honor MagicWatch 2 ukáže až čas.

Honor MagicWatch 2 sú na Slovensku v predaji v 46 mm a 42 mm verzii za jednotnú cenu 199 eur. Pre porovnanie, Huawei Watch GT 2 sa predávajú za 236, resp. 240 eur.

Honor MagicWatch 2 a porovnanie s Huawei Watch GT 2 (oranžový remienok)

MagicWatch 2 ponúkajú výdrž až 14 dní v prípade 46 mm verzie, resp. 7 dní pre 42 mm verziu. Dokážu neustále monitorovať tep, stres, spánok a podporujú sledovanie 15 rôznych režimov cvičenia, vrátane plávania. Nechýba ani bežecký asistent, čo je funkcia, ktorú sme si obľúbili už pri testovaní Huawei Watch GT 2.

Obe verzie hodiniek ponúkajú 2 GB úložisko pre vašu hudbu a v prípade 46 mm verzie je k dispozícii aj telefonovanie cez Bluetooth pomocou zabudovaného mikrofónu a reproduktora. Ďalšie detaily o funkcionalite Honor MagicWatch 2 nájdete v našej podrobnej recenzii na Huawei Watch GT 2, TU.

Našu recenziu na Honor MagicWatch 2 nájdete TU.

Honor MagicWatch 2 a Huawei Watch GT 2

Vľavo Honor MagicWatch 2, vpravo Huawei Watch GT 2

Zdroj: TS Honor

Prečítajte si aj:

Honor MagicWatch 2: Sú to lacnejšie Huawei Watch GT 2 (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit