Watch Magic sú hodinky od spoločnosti Honor, ktoré výrazne pripomínajú Huawei Watch GT. Majú totožné funkcie, odlišujú sa prakticky iba veľkosťou tela a výdržou batérie. O Huawei Watch GT sme podrobnejšie písali v predchádzajúcom vydaní magazínu TOUCHIT, takže ak vás zaujímajú detaily o ich funkcionalite, prečítajte si danú recenziu alebo si ju vyhľadajte na našom webe touchit.sk.

Honor Watch Magic sa dostali do predaja aj na Slovensku a ide o lacnejšiu alternatívu pre každého, koho oslovili Huawei Watch GT, avšak preferoval by menšie rozmery hodiniek. Huawei hodinky majú 1,39-palcový AMOLED displej, Honor Watch Magic majú 1,2 palca. Kvalita a jemnosť displeja je v oboch prípadoch totožná, obrazovka je jasná a vhodne dopĺňa prémiový dizajn hodiniek.

Drobné rozdiely si všimnete aj v samotnej konštrukcii – Honor Watch Magic majú cca polovicu tela z kovu a spodnú polovicu z plastu. V prípade Huawei Watch GT prevláda kov. Výdrž Honor Watch Magic je o viac ako polovicu nižšia, s aktívnym meraním tepu dosahuje na jedno nabitie necelý týždeň.

Hodinky ponúkajú prepojenie so smartfónom a základné systémové funkcie. Monitorovanie fitness aktivity je pokročilé, s hodinkami môžete aj plávať. Podrobné informácie o funkciách nájdete v našej recenzii na Huawei Watch GT, nakoľko obe hodinky využívajú totožný operačný systém od Huawei a reálne sa odlišujú iba veľkosťou a čiastočne aj dizajnom tela.

Honor Watch Magic

Cena: od 182,90 €

Zapožičal: Honor

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei Watch GT: Fitness hodinky, ktoré zaujmú výdržou a dizajnom

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit