Keď môže mať ARMANI svoje smartwatch, tak prečo nie Guess

Aj takúto otázku si mohol položiť CEO spoločnosti Guess – Victor Herrero. Výsledkom sú prvé inteligentné hodinky od tejto spoločnosti, ktorých dizajn je odhalený, ale stále nie sú oficiálne predstavené. To sa má stať až neskôr, možno v druhej polovici tohoto roku. Presný dátum a dokonca ani špecifikácie nie sú známe. Jedinou známou je, že hodinky bude poháňať procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 a operačný systém bude, pochopiteľne, Android Wear 2.0. Zostatok je po rúškom tajomstva.

Hodinky sú navrhnuté a vyrobené v spolupráci s dcérskou spoločnosťou Guess – GC Connect. Na trh prídu vo dvojici (podľa obrázkov možno aj vo štvorici, to však nie je zatiaľ známe), čiže pánsky a dámsky model. Farebné prevedenia a celkový dizajn je pomerne extravagantný. Označenie by malo byť Guess Connect a GC Connnect. Hodinky prídu na trh s dvomi veľkosťami ciferníkov – 41 mm (dámske) a 44 mm (pánske). Farebné prevedenia, ak sa nič nezmení, by mali byť – zlatá, ružovo zlatá, strieborná alebo ich kombinácia, pričom na dámskych modeloch nebudú chýbať ani číre krištáli.

Sme zvedaví, ako budú tieto hodinky vo výslednej podobe vyzerať a čo používateľovi ponúknu. Samozrejme, okrem toho, že bude mať hodinky známej módnej značky Guess. Pravdivo to pomenoval portál TheVerge – Guess pokračuje v rozbehnutom trende výroby priemerných inteligentných hodiniek, ktoré vidíme čoraz častejšie od takýchto módnych značiek.

Zdroj: theverge.com

Mohlo by vás zaujímať:

VIDEO: TAG Heuer Connected Modular 45 sú modulárne inteligentné hodinky s cenovkou od 1600 eur

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE