Pred pár dňami sme sa dozvedeli, že motorola pripravuje tri nové modely.

V hodinkách bude nainštalovaný operačný systém Google Wear OS. Na jednom zo zverejnených renderov je vidieť hodinky zo zadnej strany, ktorá je prehľadná a prezrádza použitie novej platformy Snapdragon Wear 4100. To naznačuje, že hodinky budú poháňané najnovšou čipovou sadou spoločnosti Qualcomm pre nositeľnú elektroniku.

Napriek tomuto zisteniu stále nevieme, kedy budú nové Moto hodinky predstavené (predpokladáme, že by mohli byť na trh uvedené v júni tohto roka). Očakáva sa, že pripravované modely budú nástupcom hodiniek Moto 360, ktoré boli na trh uvedené v roku 2019 a vyrábané partnerskou spoločnosťou eBuyNow.

Snapdragon Wear 4100 je energeticky efektívnejší a viac smart ako platforma Snapdragon 3100 Wear, čo potvrdili prvé merania. Je potešujúce, že sa do ponuky Wear OS opäť vracia značka Moto, ktorá svojho času definovala inteligentné hodinky s platformou od Googlu.

Rovnako sa očakáva, že operačný systém Wear OS prejde zásadnými zmenami, ktoré by mohli byť predstavené už počas tohto roka.

Moto inteligentné hodinky

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy S21 FE na prvých renderoch: Nadviaže na úspechy predchodcu?

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.