OnePlus Watch budú na trh uvedené po boku smartfónov série OnePlus 9

Samotný výrobca už niekoľko dní postupne dávkuje informácie o pripravovaných smartfónoch pre rok 2021, avšak o svojich prvých hodinkách zatiaľ veľa neprezradil. Zdá sa však, že sa objavili kľúčové parametre a vlastnosti hodiniek OnePlus Watch, ktoré nám poskytnú lepšiu predstavu o tom, čo môžeme od nich očakávať. Zdroj tvrdí, že hodinky prídu v 46 mm prevedení a v dvoch farebných prevedeniach – v čiernej a striebornej farbe. Nie je pritom jasné, či bude dostupný aj menší model.

OnePlus Watch prichádzajú s tradičnou výbavou funkcií pre zdravie a fitnes, vrátane detekcie tréningu, sledovania spánku, monitorovania srdcového tepu a sledovania stresu. Nebude chýbať senzor SpO2 na meranie hladiny kyslíka v krvi. Okrem toho budú hodinky odolné voči prachu a vode podľa IP68 a dokážu zaznamenať aj plávanie.

Hodinky OnePlus navyše budú podporovať notifikácie z pripojeného zariadenia a umožnia ovládať hudbu v smartfóne. Interná pamäť bude mať kapacitu 4 GB. OnePlus Watch bude možné použiť aj ako diaľkový ovládač televízorov OnePlus.

Zdroj tvrdí, že OnePlus Watch budú vybavené technológiou rýchleho nabíjania Warp Charge, ktorá poskytne deň prevádzky iba za 20 minút nabíjania. Kapacita batérie je doteraz neznáma. Tiež nie je známe, či OnePlus Watch budú využívať Google Wear OS, alebo prídu s vlastným operačným systémom. Zdroj pritom tvrdí, že hodinky budú dodávané v štandardnej a LTE verzii.

Do predstavenia OnePlus Watch zostáva necelý týždeň, takže očakávame, že OnePlus začne na svoje pripravované hodinky viac upozorňovať.

Zdroj: GSMArena

Titulný obrázok: PocketNow

Prečítajte si aj:

Pozrite si OnePlus 9 a 9 Pro vo všetkých farebných verziách

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.