Oficiálne to potvrdila aj samotná spoločnosť.

Čínske Oppo je pripravené na predstavenie novej vlajkovej lode Find X2. Konferencia, na ktorej bude tento smartfón predstavený sa bude konať v piatok 6. marca. Podľa posledných správ vieme, že Oppo Find X nebude jedinou hviezdou večera, ktorá bude na tejto akcii predstavená.

Najnovšie správy potvrdzujú, že k novej vlajkovej lodi sa pripoja aj inteligentné hodinky, ktoré bude vybavené platformou Google Wear OS. Hodinky sa vôbec netaja dizajnom, ktorý je až nápadne podobný s hodinkami Apple Watch.

Čierna a zlatá verzia hodiniek Oppo, zdroj: GSMArena 

Keďže pripravované hodinky od Oppo nie sú už žiadnym tajomstvom, spoločnosť sa ich rozhodla oficiálne ukázať ešte pred samotným predstavením. Teraz už vieme, že hodinky prídu v dvoch farebných verziách – čiernej a zlatej.

Na základe vyobrazených verzií vieme, že hodinky budú obsahovať aj hlasitý odposluch, vďaka ktorému bude možné pomocou nich aj telefonovať. Ďalšie podrobnosti získame už o štyri dni.

Inteligentné hodinky Oppo

Hodinky budú mať 1.91-palcový displej so zahnutými okrajmi, jemnosť zobrazenia bude na úrovni 326 ppi a budú zobrazovať až 100% DCI-P3

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Hlasová asistentka pre iPhone v slovenskom a českom jazyku bude dostupná už tento rok (Video)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.