Hodinky TicWatch sa nám okamžite zapáčili svojím dizajnom a aj výhodou cenou. TicWatch spolupracuje s firmami ako VW či Google, a to sa odráža v ich produktoch.

Výhodou sú tak dobre odladené vlastné aplikácie zamerané na umelú inteligenciu a aktualizácia hodiniek. Testovali sme hodinky TicWatch Pro 2020 s prémiovým kruhovým designom a zväčšenou pamäťou na 1 GB RAM. Tie sú vybavené viacvrstvovým displejom s dvoma odlišnými režimami a priemerom 1,39 palca. V základnom režime hodinky zobrazujú na AMOLED displeji obsah s výbornou čitateľnosťou aj na ostrom slnku a zamerané sú hlavne na fitness funkcie. Pri inteligentnom režime s displejom FSTN sú zamerané na maximalizáciu doby prevádzky na batériu.

Podľa intenzity používania vydržia hodinky podľa výrobcu na batériu od 2 do 30 dní. U nás to bolo maximálne na 2 dni, lebo sme využívali fitness funkcie aj GPS. TicWatch majú krytie IP68 a sú vyrobené z kombinácie odolných materiálov, uhlíkových vlákien a nylónu. Remienok je z talianskej kože, ktorá je z vnútornej strany doplnená o silikónovú vrstvu odolnú voči potu. Tieto hodinky tiež podporujú NFC, môžete s nimi platiť. Vo výbave je aj GPS modul a dá sa cez ne prehrávať aj hudba, je tu mikrofón aj reproduktor. Hmotnosť hodiniek je 58,5 gramu.

Cena: 314,90 €

Zapožičal: elem6 s.r.o.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.