Leonardo da Vinci a Renesancia idú jednoducho dokopy.

Doteraz sme nemali žiadne potvrdené informácie o tom, že Galaxy Watch by sa mohli tento rok dočkať svojho ďalšieho nástupcu. Všetko sa teraz mení, pretože na verejnosť sa dostali informácie o nových inteligentných hodinkách s kódovým označením Renaissance, na ktorých Samsung pracuje.

Kórejská spoločnosť ešte v minulom roku zaradila všetku svoju nositeľnú elektroniku pod značku Galaxy. Prvá generácia Galaxy Watch bola predstavená v auguste 2018, spolu s Galaxy Note9, takže prirodzene očakávame, že Galaxy Watch 2 bude predstavené s Galaxy Note10. Predpokladaný termín predstavenia je 7. august.

O pripravovanom Galaxy Note10 vieme takmer všetko, pričom o nových Galaxy Watch 2 takmer nič. Dokonca aj teraz sa dozvedáme iba kódové označenie Renaissance, čo by mohlo naznačovať nejaké mimoriadne prínosné funkcie. Na druhej strane môže toto označenie iba zapadať do celého konceptu názvoslovia spoločnosti Samsung, pretože Note10 nesie kódové označenie DaVinci.

Je tak aj vysoko pravdepodobné, že spoločnosť plánuje výrazne posilniť vzájomnú funkčnosť medzi oboma zariadeniami. O kódovom označení hodiniek Galaxy Watch 2 informoval portál SamMobile, ktorý uviedol, že informácie boli poskytnuté priamo z prostredia Samsungu.

S blížiacim sa predpokladaným augustovým dátumom predstavenia sme si istí, že v najbližších dňoch sa o hodinkách Galaxy Watch 2 dozvieme oveľa viac.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Huawei prisľúbil Android Q pre 20 aktuálnych modelov smartfónov

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.