Naznačuje to oficiálny web.

Samsung spustil webové stránky, ktoré sú určené pre technickú podporu pre dosiaľ nepredstavené inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 3. Na správu upozornil portál SamMobile.

Galaxy Watch 3 budú dostupné v štyroch variantoch SM-R840NZKAKOOSM-R840NZSAKOOSM-R850NZDAKOOSM-R850NZSAKOO, pričom blížiace sa uvedenie hodiniek na trh potvrdzuje aj získanie certifikácií v Číne a USA. A pokiaľ vám nejde do hlavy názov pripravovaných hodiniek, nie ste v tom sami. Po správnosti by mali mať v názve číslovku 2, avšak Samsung sa podľa všetkého rozhodol pre názov Galaxy Watch 3.

Predpokladá sa, že Galaxy Watch 3 budú dostupné v 41 a 45 mm veľkostiach a vo Wi-Fi a LTE verzii. Do výbavy dostanú 8 GB vnútorné úložisko, čo je dvojnásobok v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami. K dispozícii by mala byť aj obľúbená luneta, ktorá umožňuje ovládanie hodiniek pohybom rámika okolo displeja.

Hodinky by mali byť oficiálne predstavené v auguste spoločne s telefónmi Galaxy Note 20 a Galaxy Fold 2. Očakáva sa, že ponúknu väčší displej, rýchlejší procesor, pokročilé sledovanie tepu a spánku, meranie EKG, vojenskú odolnosť a odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM, takže s nimi budete môcť aj plávať. Rovnako by mali mať vo výbave novú verziu nadstavby One UI.

Zdroj: SamMobile

Prečítajte si aj:

6 najlepších športových funkcií inteligentných hodiniek Samsung Galaxy Watch Active2

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit