Česká značka Aligator predstavila inteligentné pánske hodinky Aligator Watch Pro. Zaujmú efektným dizajnom, kovovým telom, ovládaním aj v češtine a odolnosťou IP 68.

Majú displej s kruhovým dizajnom s priemerom 1,28 palca. Sklo je dotykové a rozlíšenie displeja je 240 × 240 pixelov. Ciferník si je možné vybrať spomedzi asi 30 typov, vytvoriť sa dá aj vlastný. Prepojenie na mobilnú aplikáciu GloryFit je cez Bluetooth.

Zabudované snímače umožňujú aj nepretržité sledovanie tepu a SpO2 (experimentálne), hodinky vyhodnocujú aj kvalitu spánku. Ráno vás zobudia jemnými vibráciami na zápästí. Hodinky poslúžia pri športe. Majú profily pre viac než 20 rôznych športov, ako je beh, basketbal, chôdza, cyklistika, stolný tenis či hokej a v spojení s aplikáciou v telefóne zaznamenajú informácie z tréningu ako je trasa, vzdialenosť, tep, tempo a pod.

Na batériu (200 mAh) vydržia zhruba 10 dní, nabíjajú sa cez USB kábel s magnetickým uchytením. Vybrať si môžete spomedzi čiernej, striebornej a sivej verzie, v balení sú tri remienky s rôznym dezénom.

Cena: 79 €

Zapožičal: Aligator

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.