Lepšia.TV skompletizovala svoje portfólio.

Internetová televízia vám umožňuje sledovať živé TV vysielanie a pristupovať k TV archívu na rôznych zariadeniach. V závislosti od služby ju môžete sledovať na smartfóne, tablete, počítači, set-top boxoch alebo priamo cez aplikáciu inteligentného televízora.

Služba Lepšia.TV patrí v tomto smere medzi lídrov na trhu a najnovšie podporuje aj inteligentné TV značky Panasonic, čím skompletizovala svoje portfólio. Lepšia.TV má k dispozícii aplikáciu pre všetky značky internetových televízorov. Detaily si môžete pozrieť na oficiálnom webe služby.

V prípade televízorov Panasonic je ako jediná internetová televízia predinštalovaná v modeloch 2019 a dostupná vo všetkých modeloch od roku 2017 v obchode s aplikáciami. Služba aktuálne ponúka 93 TV kanálov, veľa chytrých funkcií a obrovskú videotéku v cene. Vyskúšať si ju môžete za 0,10 eur za prvý mesiac, následne je služba spoplatnená poplatkom 7,39 eur mesačne.

Zdroj: Lepsia.TV

Prečítajte si aj:

Služba Lepší.TV: Otestovali sme ďalšiu internetovú televíziu

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit