KONA je SUV, ktorým Hyundai trafil klinec po hlavičke. Vďaka kompaktným rozmerom je skvele ovládateľná, má výrazný dizajn, pohodlný vyšší posed, plejádu bezpečnostných asistentov, modernú konektivitu, manuálnu a automatickú prevodovku, aj pohon všetkých kolies. Navyše teraz je v ponuke aj s balíkom výhod COOL v hodnote až 2 500 €.

Nová KONA ponúka variabilitu ako máloktoré iné vozidlo vo svojej triede: je k dispozícii s manuálnou aj automatickou prevodovkou, s pohonom len predných, ale aj všetkých štyroch kolies, a môžete ho mať ako čistý elektromobil, samonabíjací úsporný hybrid alebo s tradičným benzínovým motorom. Vďaka palete 9 farieb karosérie a lakovanej čiernej streche ponúka priestor na vyjadrenie vášho individuálneho štýlu. Nečudo, že patrí k najpredávanejším modelom Hyundai v Európe a v roku 2020 jeho predaj na Slovensku medziročne stúpol o takmer 35%.

Dynamická KONA N Line+

Nový model KONA je po prvý raz dostupný aj vo verzii N Line inšpirovanej motoršportom. Agresívnu prednú masku, zadný športový nárazník s difúzorom, dvojitú koncovku výfuku a exkluzívne 18-palcové disky v interiéri dopĺňajú športové sedadlá, kovové pedále a ikonické logo N na volante či na radiacej páke. S dynamickým benzínovým motorom 1,6 T-GDi s výkonom až 145,6 kW (198 k) toto vozidlo vystrelí z 0 na 100 km/h za menej ako 8 sekúnd!

Hyundai KONA

Hyundai KONA, Zdroj: Hyundai

Elegantná KONA nabitá technológiami

Nová KONA má čistejší a atletickejší vzhľad, stále si však zachováva svoju identitu, ktorá ju odlišuje od iných SUV na trhu. Charakterizuje ju uhladený dizajn svetiel s novými LED svetlometmi a úzkymi dennými svetlami, nový nárazník, nové disky kolies a uhladené zadné svetlá s horizontálne tvarovanými grafickými prvkami. Interiéru dominuje nová 10,25” digitálna prístrojová doska a rovnako veľká dotyková obrazovka s prístupom k infotainmentu, navigácii či obľúbeným aplikáciám vo vašom smartfóne.

Špičková bezpečnosť a konektivita

Nová KONA poskytuje prvotriednu bezpečnosť. Novinkou je napríklad Výstraha na odídenie vozidla vpredu (LVDA), ktorá upozorní vodiča na to, že vozidlo, ktoré pred ním stálo, už odišlo. Asistent RCCA v prípade odhalenia prichádzajúceho vozidla pri cúvaní aktivuje brzdy, LFA automaticky udržiava vozidla v strede jazdného pruhu a monitorovanie mŕtveho uhla (BCA) upozorní vodiča na vozidlá v mŕtvom uhle, spustí výstrahu a zabráni zrážke zásahom do riadenia. Služby Bluelink® umožňujú ovládanie niektorých funkcií cez aplikáciu v mobilnom telefóne a prinášajú prepojenie s vozidlom pomocou rozpoznávania hlasu. O pohodlie sa postarajú vyhrievané predné aj zadné sedadlá či head-up displej, ktorý premieta informácie o rýchlosti či pokynoch navigácie priamo do zorného poľa vodiča.

Hyundai KONA

Hyundai KONA, Zdroj: Hyundai

Výhodná ponuka s COOL benefitmi

Hyundai ponúka nový model KONA s cenou od 16 790 € teraz aj s mimoriadnymi výhodami v celkovej hodnote až do 2 500 €. K vybraným vozidlám s benzínovým motorom 1,0 T-GDi a výkonom vyše 88 kW (120 k) získate okrem cenníkového bonusu (1 500 €) aj vyhrievanie volantu a predných sedadiel v hodnote 500 € zadarmo, kompletnú sadu štyroch zimných pneumatík v hodnote 390 € zadarmo a zľavu za poplatok na prihlásenie vozidla vo výške 110 €. A k tomu 5-ročnú záruku od výrobcu bez obmedzenia najazdených kilometrov. Kompletnú ponuku vozidiel KONA s možnosťou okamžitého odberu bez čakania a s balíkom výhod COOL nájdete na www.hyundai.sk.

Zdroj: Hyundai Motor Slovakia




Nechajte nám správu