Braun B-Box T7 predstavuje palubnú kameru na záznam jazdy. Upevňuje sa na čelné sklo v aute a je vybavená až dvoma objektívmi. Hlavný sníma situáciu štandardne pred vozidlom, pomocný je pod hlavnou kamerou a dá sa otáčať. Môžete si ho nastaviť tak, aby snímal interiér vozidla a tiež situáciu za zadným oknom.

GPS modul je samostatný a odpojiteľný, záznam trasy sa dá zobraziť pomocou vhodného softvéru. Využíva sa na zobrazenie údajov o rýchlosti a čase v zázname. Hlavná kamera má rozlíšenie Full HD 1920 × 1080/30 FPS, snímací čip ma 5 Mpx a uhol záberu je 170°. Sekundárna kamera má rozlíšenie HD 1280 × 720/30 FPS a uhol záberu 120°.

Záznam začne okamžite po štarte a nahrávanie sa realizuje do slučky. G-senzor sníma otrasy vozidla a pri udalosti sa aktuálny záznam chráni proti zmazaniu. Vypnutá kamera sa tiež aktivuje pri zaznamenaní otrasov s vozidlom, čo slúži na monitorovanie parkovania.

Súčasťou kamery je mikrofón a reproduktor. Ovládanie sa realizuje pomocou 3-palcového LCD displeja a systému tlačidiel. Na napájanie cez microUSB port sa dodáva adaptér do zásuvky zapaľovača s dĺžkou kábla 3,4 metra. Krátkodobé výpadky prekoná integrovaný akumulátor s kapacitou 600 mAh.

Cena: 134,90 €

Zapožičal: www.hama.sk

Nechajte nám správu