Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Kampaň Republic of Gamers (ROG) back-to-school je v plnom prúde. Používatelia môžu jednoduchým spôsobom spoznať notebooky, ktoré zodpovedajú ich potrebám na nový školský rok, a získať digitálne herné odmeny v súťaži na sociálnych sieťach.

#DayOnewithROG trvá do 30. septembra a všetky detailné informácie nájdete na webovej stránke https://www.dayonerog.com/en-SK/tags a na sociálnych sieťach FacebookInstagram.

S ROG notebookom do školy

Počítače sú každým rokom čoraz dôležitejšou súčasťou tried a prednáškových miestností a rodičia a študenti si preto začiatkom školského roka vyberajú svoj nový notebook. ROG navrhlo kampaň #DayOnewithROG, aby pomohlo zákazníkom spoznať jeho produkty a vybrať si ideálny notebook, ktorý zodpovedá ich potrebám.

ROG sa pri tejto príležitosti spojilo s 24 influencermi z Team ROG, ktorí pomáhajú zdieľať tento odkaz. Pretože, podobne ako študenti z rôznych študijných odborov, aj Team ROG predstavuje rôznorodú komunitu ľudí, ktorí majú odlišné požiadavky, avšak spája ich láska k hraniu.

„Najnovšie technológie spôsobili obrovský prelom v počítačovom priemysle – najmä v segmente herných notebookov. V posledných rokoch sme toho boli svedkami,“ povedal Jeff Lo, generálny manažér pre spotrebiteľské počítače/Gaming, ASUS East EMEA. „Keď vidím čoraz viac ľudí, ktorí používajú tieto úžasné tenké a výkonné počítače vo svojom každodennom živote, prináša mi to veľa nadšenia a radosti. A aj to je dôvod, prečo sme spustili kampaň #DayOnewithROG.“

Vyberte si z deviatich ROG notebookov s procesorom Intel

Každý študent má rôzne potreby a rôzne požiadavky na svoj počítač. Niektorí vyžadujú vysoký výkon na tvorbu obsahu a na STEM vzdelávanie, ostatní sa chcú hrať bez lagov – či už vo voľnom čase alebo v rámci internátnych esports tímov. ROG preto vytvorilo algoritmus, ktorý každému študentovi odporučí jeden zo špičkových ROG notebookov, a to v závislosti od jeho individuálnych potrieb. Používatelia si môžu zvoliť až tri vlastnosti z ponuky, ako je celodňová výdrž batérie, tvorba obsahu alebo ľahké šasi, a získať odporúčanie na herný notebook aj s videom, špecifikáciami a odkazom na jeho nákup.

Ponuka spoľahlivých notebookov značky ROG je ideálna pre študentov, ktorí hľadajú zariadenie na nový školský rok. Súčasťou kampane je deväť herných notebookov ASUS s procesorom Intel: ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 a ASUS TUF Gaming F15/F17.

Značky: